Yedieminin Elindeki Mal haciz edilebilrmi ?
Babasının borçlarından dolayı kendi evindeki eşyalara haciz koydurmuş ve Yediemin olarak eşini yazdırmış şu an ; eşyalar kendi evinde fakat bu kişi babası ile oturmuyor...bu mallara bende haciz koydurabilirmiyim. Benim alacağım kişi evde gercekten oturan oğlundan ama şu an babası için gelen bir içra ve yediemin var büyük iğtimallede mal kaçırmak için yaptılar.. benim alaçağımı kurtarmanın yolu varmı.
Re: Yedieminin Elindeki Mal haciz edilebilrmi ?
Alıntı:
dvluprs rumuzlu üyeden alıntı
Babasının borçlarından dolayı kendi evindeki eşyalara haciz koydurmuş ve Yediemin olarak eşini yazdırmış şu an ; eşyalar kendi evinde fakat bu kişi babası ile oturmuyor...bu mallara bende haciz koydurabilirmiyim. Benim alacağım kişi evde gercekten oturan oğlundan ama şu an babası için gelen bir içra ve yediemin var büyük iğtimallede mal kaçırmak için yaptılar.. benim alaçağımı kurtarmanın yolu varmı.
Eşyalar gitse bile ilk babanın borçu ödenir diye bir yazı okumuştum
Re: Yedieminin Elindeki Mal haciz edilebilrmi ?
Sitede sorunuzla ilgili benzer forumlar bulunmaktadır.
Hacizli mal da olsa ve bunlar yedieminde de olsa ikinci ,üçüncü vs.haciz yapılabilir.Tabii mallar borçlu elinde olması gerekir ya da en azından malların borçluya ait olduğu karine teşkil edecek durumlarda haciz yapılabilir.Hatta haczedilen mallar resmi yedieminliğe kaldırılabilir.