Kredi kartı üyelik ücreti

Merhaba 
İki yıl evvel bir bankadan bana zorla kredi  kartı verildi . İki yıldır kart üyelik ücretini ödedim , bu sene bazı bankalar üyelik ücretini geri ödemişler bunun üzerine bende bankaya mail attım gelen cevapta geri ödemenin yapılmayacağını söyledikleri gibi bu senenin üyelik ücretini de ekstre ye koymuşlar , bunun üzerine bende yaptığım harcamayı ödedim ve üyelik ücretini ödemedim ve kredi kartını iptal ettim .. Bu ücreti banka benden alabilir mi ?
Saygılar ...

Re: Kredi kartı üyelik ücreti

Banka bu ücreti alabilir, zira banka yaptığınız diğer harcamalar gibi bu üyelik aidatını da sizi ödemekle yükümlü olarak görüp, hesabınıza borç olarak kaydetmiştir. Yapmanız gereken, bunu da ödeyip (faiz eklenmesini önlemek için) Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak ve işlemin iptali, üyelik ücretinin iadesini istemektir.

Kart ücreti almayan banka var mı ?

Alıntı:

kefilll rumuzlu üyeden alıntı

Kart ücreti almayan banka var mı ?

var vakıflar bankası hiç ücret almıyor.

söz konusu borcu ödedikten sonra bu alınan bedelin size ödenmesi için ilgili subeye kart üyelik ücreti ile ilgili dilekçe ile basvurursanız bu meblayı tahsil edebilir siniz saygılar

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler ...

Sn, Avukat Tayfun Eyilik beyin, Kredi kartı üyelik ücreti iadesi konusundaki örnek dilekçesini  birkaç bankaya gönderdim, Yapı Kredi Bankası üyelik ücretinin iadesi konusunda yazı ile bilgi verirken, 3 aylık dönemde 750 Ytl tutarında alışveriş şartı arayıp, iptal ettiğini belirtmiştir. saygılarımla.