-
Nafaka Davası
Öncelikle Herkese Merhaba.Sizden yardım almak istedim.Ben 18 yaşında üniversite öğrencisiyim.Bugün amcamı nafaka davası açılmıştı ödemedi diye içeri aldılar.
Davayı açan eski eşi başkası ile yaşıyor + çocuğu var.Birde Amcamın üzerinde ev araba vs hiçbirşey yok.Hakim 1.5 Milyar nafaka borcu verin serbset bırakalım demiş.Şu anda 3 Ay hapis cezası vermişler ve içerde.
Ne yapabilirim bu işte bana yardım edebilecek birisi varmı.Şimdiden Çok teşekkürler.
-
Re: Nafaka Davası
Bir tanıdığınızdan borç alın Bankadan kredi çekin
-
Merhaba Avukat Bey Ben Mehmet ŞAHİN.Amcamı nafaka davasında içeri aldılar.Davayı açan eski eşi amcamdan sonra birisi ile evlendi ve boşandı o eşindende bir çocuğu var.Şimdi kadın çocuk üzerine dava açıyor.Kadında şiddetli geçimsizlik var çocuğa bakacak durumda değil.Biz karşı mahkeme açsak çocuğu alabilirmiyiz veya amcamı içeriden çıkarmak için başka ne yapabilirz .Acilen cvp verirseniz çok sevinirim.
-
Tayfun bey size borç verecekmiş, bence kaçırmayın.
-
Nafaka borcunu ödeyin.amcanız tahliye olsun daha sonra eski eşiyle ilgili söylediklerinizi ispat edecek delilleri hazır edip amcanız velayet davası açsın.çocuğa bakamayacak durumda ise ve bunu ispatlamanız gerekir.İspat ettiğiniz taktirde çocuğun velayeti amcanıza verilir.
-
Sayın Tayfun bey ben öğrenciyim yani o parayı çıkarabilecek olsam hemen yatırım.Ama Öğrenci Nerden para çıkarsın:S