SSK'ya nasıl geri dönebilirim?
13/01/2005' te SSK'da aday memur olarak işe başladım. SSK Hastaneleri Sağlık Bakanlığı'na devredilince (sanırın Şubat 2005), Sağlık Bakanlığı personeli oldum. Sonra bir kanunla beni Eylül 2005'te Maliye Bakanlığı'na reesen atadılar.
Sorum şu; Bakanlığa gönderilen benim hakkımdaki bilgi formunda 5 yıllık memur olarak gözükmekteydim. Araya kısa dönem askerlikte girdiği için 17 Temmuz 2007'ye kadar Aday Memur olarak gözüküyorum. Sağlık Bakanlığı veya SSK'ya geri dönme şansım varmı? Varsa nasıl?
Şimdiden yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
(Bu bölüm yönetim tarfından silinmiştir.Lütfen forumlarda irtibat bilgilerinizi belirtmeyiniz.Başlığınızı kurallara uygun hale getiriniz,Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz,kurallara riayet ediniz.)
Not: Konuyu yanlış başlıkta açtıysam özür dilerim.
Re: Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
Sayın timsah_3335,
"Türkçe imla kurallarına özen gösteriniz - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız - İletilerinizi doğru Kategoriye eklemeye özen gösteriniz. - Acil Yardım imdat gibi kelimeler kullanmayınız - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir"
Yardım almak istiyorsanız, öncelikle site kurallarına uyarak başlığınızı değiştirin. Başlık konu ile ilgili olmalı.
Esenlikler,
Re: Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
konu başlığını nasıl değiştirebilirim?