Mehaba.Daha öncede benim başımdan geçen bir olayı dile getirmiştim.Neden ben fıkra ve buna benzerleri anlatmıyorum;farklı olduğu için belkide.Genelde sizlerde yaşamışsınızdır?orta okul aşklarını.Benimde ortaa okulda hayranlıkla beğendiğim biri vardı.Ynlız o zaman bir türlü sevdiğimizi anlatamadık,sadece bakışlar.Derken aradan yıllar geçti ve ben işe başladım.İşe başladıktan 7 yıl sonra bir gün mailime baktım ve bana bir mail gelmiş;mailde beni tarif etmiş ısrarla cevap vermemi istemiş,ben çok şaşırdım Ve cevap yazdım.Ve o kadar şaşırdım ki kendisini tanıttı,ben kenan seni uzun yıllardır arıyordum ama bulamadım ve en son çareyi belki kendi adına bir masil açmışsındır diye düşündüm.Ben inanamadım ve şaşırdım.Benimle telefonda görüşmek istedi bende yıllar önce aşık olmuşum hiç konuşamamışım ve nedne konuşmamayım diye düşündüm ve aradı beni konuştuk.Neler yaptığını sordum.üniversiteyi kazandığını tarih öğretmenliğini bitirmiş atama bekliyormuş.Ama şimdi belkide size çok komik gelecek benim beğendiğim insanın ismi kenan idi ve tarih dersinde çok başarılıydı.Hoca sürekli dersi ona anlatırdı.bende maalesef kenanın sevdiğim olduğunu düşünerek" nasıl baakışırdık dedim".Ama nerden bileyimki kenan sınıfgımızdaki başka bir çoçuk.Dediki" ben seninle hiç bakışmadımki haberin yoktu benden "ve bir dahada aramadı.Benim böyle komik anım oldu.saygılar..