Yolluk davasını kazandım, ödeme nasıl olacak
Atanmamdan dolayı tarafıma yolluk ödenmemişti, yazıma da red cevabı verilmişti. İdare mahkemesine açtığım dava neticesinde yolluğumun ödenmesi kararı çıktı. Şimdi ben beklersem idare tarafından hayatta bana bir yazı yazıpta bildilmezler diye düşünüyorum, bu durumda ban mi yazı yazıp talepte bulunmam lazım, hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum
Re: Yolluk davasını kazandım, ödeme nasıl olacak
Kararınız kesimleştiğinde ilamı takibe koyacaksınız.Yani ilamlı icra takibi yapacaksınız.
Ancak idare kararı temyiz edebilir. Ve icrayı durdaracak şekilde temyiz edebilirler.
Bir çok memur dava aşamasında yolluk ödemelerini aldı.
Avukat yardımı alınız.
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
Kararınız kesimleştiğinde ilamı takibe koyacaksınız.Yani ilamlı icra takibi yapacaksınız.
Ancak idare kararı temyiz edebilir. Ve icrayı durdaracak şekilde temyiz edebilirler.
Bir çok memur dava aşamasında yolluk ödemelerini aldı.
Avukat yardımı alınız.
Sayın Av.Duygu Tekay,
İhtilafsız yolluklar bile ödenek yokluğundan ödenemiyor. İlamlı icra takibi yapacaksınız diyorsunuz. Karşı taraf devlet, nasıl icra takibi yapacaksınız? Yasa gereği devlet malları haczedilemiyor biliyorsunuz.
sevgili arkadaşlar, zaten burda kullanılan terimler bana tanıdık değil. Böyle ikilem de olunca da daha karışıyor kafam, ayrıntılı bilgilendiriseniz sevinirim
Sevgili ekremozer kararın bir örneğini sitemize ekleyebilirmisiniz veya yazabilirmisiniz
Sevgili Tayfun EYİLİK;
davamın örnek olarak sitede bulunması açısından yazmamı istiyorsunuz herhalde, yazarım ama benimki normal bir yolluk davası değil. Yani bir çok arkadaşa emsal oluşturabilecek durumu yok ben memuriyetten çıkarma cezası aldıktan sonra göreve atandığımdan dolayı değişik bir dava ama yine de yazabilirim. Ben bundan sonra ne gibi bir yol izleyeceğimi öğrenme açısından yardım bekliyorum aslında...
Sayın karavelioğlu;
devlet malı haczedilemeyeceğini iyi biliyorum.
Ama aynı davayı idareye karşı açtım ve ilamıda icraya koydum ve alacağımzı tahsil ettik.