Yalancı tanıklar yüzünden hakkımda tehditten mahkeme açıldı
merhaba,,,
eski çalıştığım iş yeri sahibi ve orda çalışan iişçiler patronun baskısıyla hakkımda yalancı tanıklıkta bulunuyorlar . ve hakkımda eski patronumu tehtid suçundan sulh ceza mahkemesinde dava açılıyor. ben 2 şahitinde yalan konuştuklarını ispatlayabiliyorum. bu yalancı tanıklar hakkında ayrıyetten bir dava açmam gerekir mi . yoksa ilk mahkemede elimdeki delilleri mahkemeye sunmam yeterli olacak mıdır.bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...
Re: yalancı tanıklar yüzünden hakkımda tehtidden mahkeme açıldı,,,
Alıntı:
elanor rumuzlu üyeden alıntı
merhaba,,,
eski çalıştığım iş yeri sahibi ve orda çalışan iişçiler patronun baskısıyla hakkımda yalancı tanıklıkta bulunuyorlar . ve hakkımda eski patronumu tehtid suçundan sulh ceza mahkemesinde dava açılıyor. ben 2 şahitinde yalan konuştuklarını ispatlayabiliyorum. bu yalancı tanıklar hakkında ayrıyetten bir dava açmam gerekir mi . yoksa ilk mahkemede elimdeki delilleri mahkemeye sunmam yeterli olacak mıdır.bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim...
İspatlayabiliyorsanız suçsuz olduğunuz mahkeme tarafından anlaşılacak ve şikayetçi olmanız halinde de yalancı tanıklar hakkında ceza davası açılacaktır.İlk mahkemede delilleri mahkemeye vermeyin derim, çünki bırakın yalancı tanıklarınız birde hakim huzurunda yeminli ifade versinler sizde mahkemeden delilleriniz olduğu ve bir sonraki duruşma sunacağınızı bu yüzden ek süre istediğinizi belirtin.