Re: adam oldurmeye tesebbus
Sayın freshman28;
öncelikle geçmiş olsun. Sitemiz profesyonel avukatlık hizmeti vermemekte ve aracılık yapmamaktadır. Bu nedenle kişisel bilgileriniz ve irtibat numaralarınzı siliindi. Bu forum aracılığı ile meslektaşlarımız ve diğer değerli hukukcular size öneride bbulunacaklardır.
Ama öncelikle sormakta fayda var.
Olay Nerede gerçekleşti. Yani Türkiye mi Ukrayna mı? Anlatımınızdan Türkiye olmadığı anlaşılıyor. Önce bu konuyu netleştirniz lütfen.
Ve sizi yaralayan Türk Mü değil mi?
Tesekkurler cevap icin..Olay Ukraynada gerceklesti 2.5 ay once ve Ukraynali bir kadin yapti suan hapiste..Mahkeme Nisan ilk hafta...Ben de mahkemeye katilmak zorundaymisim..Degisik ifadeler vermis yalan yanlis..Benimle ilgili problem cikar mi?Ben hala Ukraynadayim ve baska bir ise girmek uzereyim..
Ukrayna yasaları uygulanacaktır. Bizim ceza kanunlarımızın orada uygulama alanı yoktur.
Durumu Mutlaka Türk Elçiliği'ne bildirin. Size öncelikle iyi bir çevirmen atanmasını sağlayabilirler. Ve bundan da önemlisi bulunduğunzu ülke mevzuatını bilen ve elçiliğimizle irtibat halinde olan avukata yönlendirilirsiniz.
yapılan yargılamada bahsetmiş olduğunuz yalan yanlış iddialar sonucu suçlu veya kusurlu bulunmanız halinde sınırdışı edilebilrisiniz.
Hemen elçiliğimizle irtibata geçin. Yardımcı olacaklardır.
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
Ukrayna yasaları uygulanacaktır. Bizim ceza kanunlarımızın orada uygulama alanı yoktur.
Durumu Mutlaka Türk Elçiliği'ne bildirin. Size öncelikle iyi bir çevirmen atanmasını sağlayabilirler. Ve bundan da önemlisi bulunduğunzu ülke mevzuatını bilen ve elçiliğimizle irtibat halinde olan avukata yönlendirilirsiniz.
yapılan yargılamada bahsetmiş olduğunuz yalan yanlış iddialar sonucu suçlu veya kusurlu bulunmanız halinde sınırdışı edilebilrisiniz.
Hemen elçiliğimizle irtibata geçin. Yardımcı olacaklardır.
Tesekkurler..Benim icin avukat gerekir mi?Olay cok net ve acik aslinda?
Tabii ki gerekir.
Üstelik bulunduğunuz yerde bir yabancısınız.
Mutlaka elçilik ile bağlantı kurun ve durumdan bizi de haberdar edin.
Re: Adam öldürmeye teşebbüs
Haberdar ederim..Simdi avukat ariyorum burda ve elcilige Pzt gidebilecegim bakalim..