banka borçlarında mal beyanı için süre ne kadardır. 7 gün mü 10 günmüdür ve bu süre içerisinde cumartesi pazar sayılırmı tebligatı 13.de aldıysam 20 günü sonmudur aldığım gün içindemi yoksa 10 günmüdür.
Printable View
banka borçlarında mal beyanı için süre ne kadardır. 7 gün mü 10 günmüdür ve bu süre içerisinde cumartesi pazar sayılırmı tebligatı 13.de aldıysam 20 günü sonmudur aldığım gün içindemi yoksa 10 günmüdür.
bırak bu hesap işlerinide hemen mal beyanı dilekçeni hemen ver.yok geçmişe yönelik soruyorsan sana gelen icra ödeme emrinde süre yazar ödeme emrinin tebliğ edildiği gün başlar cumartesi pazarda sayılır.son gün tatil gününe rastlarsa ertesi gün son gün sayılır.
Sayın tunak,
burhann sizin asker arkadaşınız mı? Sitemizde hiç de tasvip etmediğimiz bir üslupla yazıyorsunuz. Lütfen kuralları tekrar okuyunuz, imla kurallarına dikkat ediniz, cümlelerin büyük harfle başlaması gerektiğini unutmayınız. Tulumbadan su çekmek herkesin harcı değildir, dikkat, özen lazımdır.
Tuna Bey;
Sayın Eyilik ile ne tür bir sorununuz olduğunu anlayamadık.
Cevaplarınızda imla hataları ve üslup sorunu bir tarafa kişisel husumet derecesindeki cevabınız dikkatimizi çekti.
Merhaba başımdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Adıma çıkartılan icra takip tebligatı evde bulunamadığımdan dolayı mahalle muhtarına teslim ediliyor ve ben de oradan teslim alyorum (birkaç gün sonra) Teslim alır almaz derhal mal beyanında bulunuyorum. Aradana geçen zamandan sonra alacaklı tarafından bana dava açılıyor ve mahkeme dosyayı incelediğinde 8 gün içinde (yani süresini geçirmiş) mal beyanında bulunduğumdan dolayı 10 gün hapis cezası veriyor. Burada mahkeme muhtarda bekleyen süreyi dikkate almıyor. Şu anda dosyayı temyize verdim ve sonucunu bekliyorum.
Burada sormak istediğim muhtarda beklenen süre dikkate alınması gerkmez mi ?
muhtara yapılan tebligat size yapılmış sayılır.
sayın avukat nezihe hanım haciz işlemi kaç ay sonra başlıyor ben 2 defa tebligat aldım ocak ayı ve bu ay.eve haciz gelirmi yada ne kadar sürede ghelir
Merhaba
Kredi, kredi kartı ve mevduat hesap borçlarından dolayı gelen tebilğata karşılık mal beyanında bulunmaz isek herhangi bir cezası varmı?