Dava açılan adliye kişilerin seçiminemi bağlıdır
Şimdi bizim bu miras konusunda birde annemin halasının çocukları var,onlarda dava açtı..fakat oturulan yerler farklı ,seçilen adliye ayrı,tutup sincanda dava açmışlar,oraya ulaşım zor bizim için.onlar orda oturmadığı halde bu olabilirmi,ne yapılabilir bu konuda saygı ve sevgilerimle ..:mahcup:
Re: Dava açılan adliye kişilerin seçiminemi bağlıdır..
Kim nerede kiminle nasıl neden ne yapmış ?
Nur hanım şimdi bizim ... diye başlayan iletinizdeki olayı yetmiş bin üyemiz biliyor mu? Onlar biliyorsada ben bilmiyorum ... Annenizin halasının çocukları nerede oturur sincanla bağlantı nedir ? Bir taş attınız kuyuya bari ucunu bağlayında çözelim...
ben ankaradan yazıyorum. Bunları belirttim aslında sincanda oturan kimse yok,dava açan kişi çankayada oturuyor, davalılarda dikmen,demetevler,etlik te ikamet ediyorlar. merkezi yerde davanın açılması daha kolay olurdu ulaşım olarak bunu sormuştum..yani bunu değiştirme imkanımız varmı ne yapmamız gerekir..:(
not.şimdi miras dedemden kaldı , arsayı büyük bir kuruluş aldı ve miras paylaşıldı annem ve kardeşleri tarafından.,sonradan annemin amca çocukları haksızlık var bizim babamızında payı var diye dava açtılar..bunu duyan hala çocuklarıda açtı fakat onların dava açtıkları yer sincan ve kimse sincanda oturmamakta..konu bu kısaca yani...
Yetki itirazında bulunabilirsiniz
Sevinçliyim adliyeden yeni geldik ,dava reddedildi,yaşasın adalet..davalılardan birinin avukatı ,,davalılar vekili yani..öncelikle görev ve yetki yönünden dava reddedilsin demiş..ve sonuç davanın reddine..sağolun ilginiz için..yine beni kuyuya taş atmakla suçlamayın ..:)annem davalı fakat davalı olarak avukatı olan bir kişi vardı ..10 kişi felan davalı vardı..
Yok bu defer doğru kuyu ....
Çiğ börek te çok güzelmiş...
çiğ börek yapmak ve yemek yasak şeker hastasıyım..size afiyet olsun sağolun..:)