İcraya ödeme yapmak istiyorum fakat
Benim bir sorunum var,bu konuyu burda yazarsam yanıt alabilirim diye düşündüm.Annemin amcasının çocuklarıyla ilgili miras konusu var,şimdi olay sonuçlandı belli bir miktar para ödenmesi gerekiyor..Bugün avukatlarıyla konuştum benim hesabıma yatırın dedi ,ben adliyeye icraya yatırmak istiyorum,dosya yargıtayda gelmedi faiz işler siz ödeyene kadar dedi,canım sıkıldı tabii ben ödemek istiyorum onlar zora koşuyor gibi geldi bana..bizim avukatta hiç birşeyle ilgilenmiyor doğru dürüst ..parasını daha önce ödedik çünkü..bide bütün haberler ona geliyor acaba azletsek dahamı iyi olur..lütfen bu konu bizi çok üzdü,yardım bekliyorum..
Re: icraya ödeme yapmak istiyorum fakat.
bence dosya gelsin öyle ödeme yapın derim..faiz gelse ne kadar gelecekki.. artık eskisi gibi faiz mi var % 2 aylık gelir gelse bile ama gelmez sanırım siz dosyayı takip edin derim. kolay gelsin.
Mahkeme ilamına dayanılarak icra takibi yapıldığında sadece faizi değil, vekalet ücreti ve icra masraflarını da ödemek zorunda kalacağınızı unutmayınız.
Re: İcraya ödeme yapmak istiyorum fakat...
sağolun esin hanım ...artık dosya yargıtaydan gelsin ,ödeyeceğiz ne yapalım..pazartesi günü adliyeye şahsen gidip soracağım ve takip etmeye çalışacağım anlaşıldı ..en iyisi bu galiba..sağolun..