Re: Nafaka alacağı, haciz
anlatılana bakılırsa,ben adamı böyle sürüm sürüm süründürürüm diyen bir bayanın eline düşmüş de ne düşmüş vatandaş,
yasalar pozitif ayrımcılık namı hesabına bayanlar lehine çalıştığı için işi zor.
220 YTL düşük sayılan bir rakam olduğundan galiba mahkeme hiç bir geliri olmamasına bağlı olan tüm bahaneleri ciddi bulmamış.yeşil kart fakirlik kağıdı v.s zaten bu konularda hiç dikkate alınmaz. ancak çalışmasını iş verimini düşürecek ciddi bir sakatlık hastalık durumunda yargıdan bir netice alınabilir zannındayım.yoksa bu para ne yapıp edilip ödenir diye düşünülür ve tabii bu arada nafakayı götüren hatunda boş durmuyor adamının nerde ne iş yapıyor ne kazanıp ne harcıyor istihbaratını yapıp ilgili yerlere uçuruyordur.
neyse bu ufak rakam.
sen bu nafaka işleriyle geçinen yurdum kadınlarının bir kaç ay evli kalarak bile bir ömür boyu lüx içinde geçinecek şekilde aldığı nafaka rakamlarını bir bilsen. ve de üstelik ben adamı böyle kullanır böyle çanına ot tıkarım modunda havasını basarak adamda sinir bırakmamacasına.
geçmiş olsun seninki yine ucuza çıkmış sayılır.bu maalesef böyle, yakandan düşmek istemezse eş ile yapılan arazlar bir ömür çekilir.