İdari Mahkemede Süren Dava
Merhaba...
Öncelikle yazacağım konu ile alakalı avukatım var. Yalnız bir türlü kafamda cevaplayamadığım bazı soruların cevap bulması için size yazmış bulunmkatayım.
Benim sorunum; Ben Maden Devlet Hastanesinde sözleşmeli sağlık personeliyim. Hastaneye Askerlik şubesinden gelen yazı üzerine raporlu olduğum halde hastaneyle ilişiğim kesildi. Bende bunun üzerine Sağlık Bakanlığına avukatım aracılığıyla dava açtım. İlişiğimin kesilmesinin üzerinden tam 12 ay geçmesine rağmen hala olumlu veya olumsuz bir yanıt alamadım. Her soruşumda henüz bir şey belli değil, dava sonuçlanırsa zaten size tebliğ edilir, diye yanıtlar alıyorum. Hatta maddi sorunlardan dolayı Elazığ İdare Mahkemesine gidemediğimden, tlf açmak zorunda kalıyorum. Telefonda ise bana yanıt vermemek için bin dereden su getiriliyor.
Sorum şu: Benim davam daha ne kadar sürecek, Avukatım İdare Mahkeme Davaları (Yürütmeyi durdurma davaları) max 6 ayda sonuçlanması gerekir, demelerine rağmen benim davam neden bu kadar uzun sürdü. Daha çok bekleyecek miyim?
Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevineceğim. Şimdiden Saygılar