Karışık bir tahliye davası
Bir binada A-B ve C numaralı üç adet işyeri bulunmakta.a numaralı işyerinin sahibi recep,b numaralı işyerinin sahibi niyazi,c numaralı işyerinin sahibi lütfü beylerdir.ben lütfü beyin kiracısı iken niyazi beyin daveti ve kiranın daha uygun olması sebebiyle b numaralı işyerine taşındım.dokuz ay burada çalıştıktan sonra inşaat sözleşmesinde b numaralı işyerinin recep beye,a'nında niyazi beye ait olduğunu öğrendim ve recep beyin tahliye talebiyle karşılaştım.binamızın halen iskanı bulunmamakta.benim b'deki faliyetim 01,02,2005,recep beyin tapu alım tarihi 01,11,2005 ve recep bey bu süre zarfında benim burada faaliyette olduğumu biliyor.ne sözlü olarak nede tebligat yoluyla beni uyarmadı.hatta a numaralı işyerine elektrik aboneliği mevcut.yani b'nin kendisine ait olduğundan oda bihaber.ben burayı kiralarken tapu örneği istedim.recep ve niyazi bey arsa ortağı olarak gözüküyor olduğundan inşaat sözleşmesine bakmak aklıma gelmedi.yukarıda anlattığım herşeyi şahitlerle ispat edebiliyorum ve elektrik faturasını mahkemeye delil olarak sundum.sizce tahliye talebi kabul edilirmi.ayrıca müteahhit iskanı almadan kaçtığı için bina teslim edilmemiş sayılabilirmi?recep beyin dava açmaya yetkisi varmı?
Re: Karışık bir tahliye davası