-
Aklım Almıyor
Lütfen biri bana akıl versin veya birşey söylesin...İnanın hiç aklım almıyor...İçimden ağlamak ve haykırmak geliyor...Olamaz böyle birşey...Peki bu nedir ? Neyin nesi ? Lütfen birşeyler yazınız ve söyleyiniz !..:D :kötü:
http://rapidshare.com/files/20854903...stosu.doc.html
-
Re: Aklım Almıyor
Umutsuzluk size yakışmıyor Sayın UMUT IŞIĞI; siz, biz, bizim gibi düşünenler olduğu, yaşadığı sürece umudunuz tükenmesin. Atamıza yapılan tek bir saygısızlığa dahi göz yummayız, yumdurmayız, müsterih olunuz...
-
Rapidshare linkini yanlış vermediyseniz bunu biliyorum... Hazırlayanıda ekleyenide biliyorum. Orada yazan olguya karşı olduğunuzu anlıyorum...
AB ulus devlete karşı bir yapıya sahip gözükmektedir ki kimse bunu konuşmamasına rağmen TC en zorlayacak olan bize çok ters gelecek olan durumda budur aslında. Başka forumlarda da yazmıştım bir kez daha yazayım. Bern AB nin çok uzun soluklu bir yapı olacağını sanmıyorum. Sonunda çekirden bir yapıya dönüşeceğini düşünüyorum. Hali hazırda ciddi bir sorun yaşamadıklarından birliğin içerisindeki devletler ve kişiler vehametin farkında değiller. Ekonomik büyüklük ve yan girdilerle bu oluşumdaki bazı devletler diğerlerini elimine etmeye başladığı an ve veya çok ciddi bir dış güç le birlik üyelerinden birisinin ters düşmesi durumunda birliğin temelinden sarsılacağını düşünüyorum. Hatta bu yüzden İngiltere para birimi olarak kendi parasını kaldırmamaktadır ve unutulmamalıdır ki parasının üzerinde kraliçelerinin resmi vardır.
TC Kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın ATA sına sahip çıkacaktır. Ulus devlet olmamızı sağlayan ümiter yapıyı geliştiren ve hak ettiğimiz yere gelmemiz için hayatının son anına kadar çalışan birisini yok ettirmeye güçleri yetmeyecektir. Bir takım iç güçlerden hatta maalesef iktidar partisinden güç alan AB li yöneticiler bu konuda ciddi zorlamalar yapmaktadır. İktidarda kalkıp ATATÜRK ün önemini bunlara anlatacağına bunların haklı olduğunu onlarda böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek kafa karıştırmaktadırlar. Bu söylemlerinde gerek batılı yöneticiler gerek memleketim dahilindeki iktidar sahipleri hem yalan söylemekte hemde gerçeği çarpıtmaktadır. Şöylesineki ABD de paralar en sevilen başkanlarının resimleridir. George Washington anormal önemli birisidir ve ABD de hem eyalet hem başkent (DC) hem bir eyalet başkenti yaklaşık 200 aynı isimde yerleşim birimi binlerce cadde sokak dağda resmi bulunmaktadır... İngiltere nin parasına bakıncada gördüğümüz budur. Diğer devletlerde ATATÜRK gibi bir lider bir devlet adamı asker çıkmadıysa bunun suçlusu biz olamayız. ATATÜRK ü yok etmeye çalışacağımıza ona sahip olmakla övünmemiz gururlanmamız gerektiğini anladığımız ve anlattığımız gün bu baskı sona erecektir. Bazılarının kafasına şunu iyice sokmak lazımdır ki Norveçte ' ATATÜRK GİBİ DÜŞÜNEBİLMEK'' diye bir deyim varken hatta ve hatta ATATÜRK kürsüsü varken ATATÜRK E SAHİP OLMAK ONUR VERİCİDİRBEN BU ONURU YAŞADIĞIM SÜRECE BIRAKMAM VE HERKESEDE ANLATIRIM ŞU BİR GERÇEKTİR Kİ ATATÜRK Ü ANLATMAK BİLE GÖĞSÜ KABARTMAK İÇİN YETERLİDİR. bENİM TEK DEZ AVANTAJIM GÖZLERİMDE DOLUYOR....
-
Sayın umutışığı;
bundan bir kaç ay önce sitemizde bir yarışma düzenlenmişti Atatürk konulu. Bakın kalplerin birincisi olan ne yazdı, kimdi ve yaşı kaçtı.
Atatürktür yurdu kurtaran ;
Kendine ve halkına güvenen en büyük insan ;
Bizi kurtardı Atatürk'üm benim...
Canım Atatürk'üm benim...
Ölmedin ölemezsin...
Sonsuza dek içimde yaşayacaksın benim...
DERYA ARAT
(4.5 yaşında)
Sevgi en büyük dolgu malzemesidir. Boşluklara yerleştirilecek Ata ve vatan sevgisi yolunda gitmeyen herşeyi düzeltmeye yeter. Sorun sevmeyi unutmuş olmamız sanırım...