Mal beyanında bulunmama, hapis cezası
Toplamı 6.000 Ytl'ye tekabül eden kredi kartı borcumun 3000 ytl'lik kısmını 5 ay kadar önce yatırdım. Haciz konabilecek hiçbişeyim olmadığım için tutuklama kararım çıkmış. Şimdi borçlarımı ödeyebilmek için Kıbrıs'ta çalışmaya başlayacağım, çalışma iznim çıkana kadar 3 ay gibi bir sürem olacak bu zaman diliminde borcumu kapatacağım. Sizlere sorum şu; K.K.T.C çalışma iznim çıkana kadar nüfus cüzdanımla giriş çıkış yapacağım, bu giriş çıkışlarda tutuklama işlemi gerçekleşebilirmi? Lütfen sorumu cevaplayınız, iyi çalışmalar..
Re: Lütfen sorumu cevaplayınız.
K.K.T.C giriş-çıkış,tutuklama
6.000 Ytl'lik Kredi kartı borcumun 3.000 Ytl'lik kısmını 5 ay kadar önce yatırdım. Ustümde kayıtlı birşey olmadığı için haciz yapılamadı, tutuklama kararım çıkmış. K.K.T.C'de çalışmaya başlayacağım, çalışma iznim çıkana kadar 3 aylık bir sürem olacak bu zaman zarfında borcumu kapatacağım. Sizlere sorum bu zaman zarfında Kıbrıs'a nüfus cüzdanımla giriş çıkışlarımda tutuklama işlemi gerçekleşebilirmi?
Re: K.K.T.C giriş-çıkış,tutuklama
Aynı konuda birden fazla forum açmayınız lütfen.
Tutuklama kararınız varsa çıkış yapamazsınız.
Bunun kimlik yada pasaportla alaksı yokturç
Re: Mal beyanında bulunmama, hapis cezası
Mükerrer konu açmayınız lütfen.
Yanlışlıkla iki başlık açtım üzgünüm.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Banka avukatı anlaşmaya çok yatkın değil, ben de şu anda borcu peşin ödeyerek tutuklamayı kaldıracak durumda değilim. Tutuklamayı kaldırmak için ne gibi bir yol izleyebilirim?
Ödeme yapmazsanız, tutuklama kararı nasıl kalkabilir ?
Gerizekalı olduğum olduğum için değil anlaşarak kaldırmanın bir yolu yokmudur diye soruyorum sizlere.. Kıbrıs'a gidemezsem para kazanamam ve borcumu hiç ödeyemem. Ve siz tutuklama kararın varken çıkamazsın diyorsunuz. O halde ben yarın jandarmaya gidip teslim oluyorum desem 10 gün yatsam Kıbrıs'a giriş çıkış yapabilecekmiyim? Çalışmaya başlayınca maaşa haciz yoluyla alabilirler alacaklarını. Tek çözüm bu mudur?
Zekanız bizim tartışma konumzu değil ama size cevap veren meslektaşlarımızla bu üslupla konuşamazsınız.
Cevaplar verilmiştir. Alacaklı avukatı ile konuşabilirsiniz ama size tavsiyem bu zeki üslubunuzu kullanmamanız.