-
Sabıka kaydı
Merhaba.sevgili arkadaslar bisey sormak istiyorum 12.09.1976 dogumluyum 18 yıl once arkadaslarımla yaptıgım bi hata yuzunden sabıkalı duruma dustum bi lokantanın onunde duran kola kasalarının icinden kola aldık 3 kisi ve orda icerken yakalandık kacmadık cunku cocuktuk ve yaptıgımız sey suctan ote kucuk bi oyun gibiydi nihayetinde o suctan ben sabıka yedim aradan 18 yıl gibi buyk bir zaman dilimi gecmesine ragmen bu yuz kızartıcı suc sabıka dosyasında herdaim karsıma cıkıyo ben boyle biseyi hakettigimi dusunmuyorum sırf bu yuzden intahar etmeyi bile dusundum bu kaydı nasıl sildirebilirim lutfen bana yardım edin yardımlarınız icin simdiden cok cok tesekkur ediyorum.....
-
Re: Sabıka kaydı
Peki bu fiilden dolayı cezaevi yattınız mı? Yahut Adli para cezasımı geldi? Bu çok önemli..
-
Sayın Golgee,
https://www.hukuki.net/forum/showthre...8230#post78230
linkini açınız ve yapmanız gerekeni lütfen okuyunuz..
Forum da en sonda belirttim..
Geçmiş Olsun
-
Tam olarak hatırlamıyorum ama galiba ceza aldım ve para cezasıına cevrilip odendi cezaevine falan girmedim hic cocuktum daha
-
Sayın gölge,ceza almış iseniz adli para veya mahkumiyet farketmez.Eğer almış olduğunuz ceza yargıtayca da onaylanmışsa her şekilde sabıka kaydınıza işler.Hukuki anlamda adli sicil kaydnızı sildirmenin yolları vardır elbette.Ama siz sabıka kaydınızı sildirmeyi başarsanız dahi,sabıka kaydı belgesinde şu ibareler yer alır; Bu şahsın sabıka kaydı yoktur,arşiv kaydı vardır diye yazar.Yani işlediğiniz suçun bilgileri saklı tutulur.Sadece arşiv kaydı vardır diye bir ibare vardır.Ama şunu üzülerek belirtmeliyimki kişinin sabıka kaydı silinse bile arşiv kaydı hiç bir zaman silinmez.Ayrıca bu durumu kafanıza takmamanızı öneririmSaygılarımla...
-
Yani ben cocukken isledigim ve oyun olarak gordugum ki cocuktum daha bu yuzden bu lekeyi omur boyu tasıycakmıyım inanmıyorum ee ozaman ben neden bu ulke icin askerlik yaptımki neden tepemden gecen ve herbiri zehir gibi ölüm kokan mermilerin altında surundum ozaman ben kimin icin askerlik yaptımki kimin namusunu korudum hangi toprakları savundum ve neden suan rezil bir bicimde namuslu bi insan olarak yasıyorumki bende hırsızlık yapayım ozaman gasp yapayım yada adam oldureyim kiralık kati,l olabilirim yada burdan sesleniyorum abi ben super sekilde herseyden patlayıcı yapabilirim ozaman alsın beni el kaide yada pkk yada baska bi orgut onlar adına calısırım en azından para kazanırım sonucta bu ulkenin bana reva gordugu bu sucu omurboyu tasıyıp namuslu saygılı biri olarak yasamaktansa zaten bu yuzden ben ölümü bile goze almısım daga cıkar istedigim gibi yasarım bundan iyidir bu yazdıklarıımın dahi suc oldugunu biliyorum ben bu yasıma kadar haysiyetimle serefimle vatanıma milletime olan saygımla sevgimle yasadım ama boylesi basit biseyi omrumce yasamaktansa serefsizce haysiyetsizce adice gebermeyi tercih ediyorum cvplarınız icin herbirinize teker teker tesekkur ediyorum sevgiyle kalın..... ha buarad olaki bu yazdıklarım yuzunden herhangi bisey olurda beni yargılamak isterler aramasınlar diye buyrun cavera_x_@hotmail.com burdan bulurlar nasılsa.....belkide yanlıs dusunuyorum gidipte dilecke vermedim belkide silinebilir ben gelen cvplara gore biseyler yazdım bilmiyorum ama cok zoruma gitti yani acıkcası aglamaklı bi durumdayım suan yahu ben vatanımı milletimi topragımı bayragımı herseyin ama herseyin ustunde tutan biriyim eminimki bu ulkede yasayan butun geclerde benim gibi dusunuyolardır offf allahım delirecem yaaa delirecem............
-
Bakın bu olayı çok abartıyorsunuz bence ayrıca olayın içeriğini salt bir biçimde yazdığınız için.Biz buradan varsayımlardan bahsediyoruz burada yazılanların bir coğu kişinin yazdıkları doğrulrusunda cevaplanır.Herkez yazar çizer lakin her şey yargıda biter.Birde olayı tam olarak hatırlamadığınızı beyan etmişsiniz.Size bu konudaki tavsiyem hemen bir sabıka kaydı çıkarınız ve belki bu olay düşündüğünüz gibi olmayabilir.Hemen bir sabıkaydınızı çıkarınız.Saygılarımla..
-
Tesekkur ederim arkadasım bu konuyu arastırıcam ki inanıyorum bu sicil mutlaka silinecektir inanıyorum buna dun biraz sacaladım sinirlerim bozuktu oluyo iste insan hali ilahiadalet cvpların icin sana ayrıca tesekkur ediyorum saygılarımla....
-
Silindi valla ne sabıka kaydı nede arsiv kaydı hicbisey kalmadı tertemizim yav inanmıyorum cok mutlu oldum yasasın adalet nede olsa biz bu ulkenin en gizli kahramanlarından biriyiz yani ulkemiz bayragımız topragımız icin dusunmeden canını vermeye hazır genclerden biri...