Mahkeme karari ile bu sitenin erişimi engellendi
Siteme 5 gündür giremiyorum. Uyarı yada bir elektronik posta almadım. Elime hiçbir bilgi gelmedi siteniz şu nedenden dolayı kapandı diye. Cesurturk.com adlı sitem vardı şuan çoğu üyem giriş yapamıyor.
Dün cesurturk.org domainini aldım ve mağdur durumdayım beni aydınlatırmanızı arz ederim.
Saygılarımla
Şaban Cesur
Re: Mahkeme karari ile bu sitenin erişimi engellendi
sitenizin iceriği neydi acaba?
bu arada turk telekomdan daha detaylı bilgi alabileceğiiz kanısındayım.
Öncelikle, site sahibi siz iseniz ve domain registrant daki bilgiler doğruysa ve size daha önceden ihbarda bulunulmadıysa, itiraz edebilir; mahkeme kararı elinize geldiyse de bunu temyiz edebilirsiniz.
Neden böyle Oluyor Acaba ?
Mp3'leri kendi sitemizde hatta hostumuzda bulundurmuyoruz.
Forumlarımızda link veriyoruz tamam suça teşvik edici buda yol gösterme diyelim.
Peki Neden mp3 lerin yüklü olduğu host zarar görmüyor ayrımcılıkmı var peki bu konuda ? Yoksa siteleri kapatanların gücü saflar insanlaramı yetiyor... ? misal bir forumun 1000 üyesi var , bu site mp3 linkleri paylaşıyor kendi yerinde mp3 vs. bulundurmuyor sadece link vermiş ama bu site kapanmış mahkeme kararıyla ?
Bir başka forumdada 5000 kişi var aynı olay buradada var ama aylarca sorunsuz çalışıyor..Buna ne demeli birileri şikayet üzerinemi kapttırıyyor forumları yoksa mp3 yayınlamak için izinmi alıyorlar birilerinden ? Ayrımcılıkmı var burada anlamadım gitti rapidshare.com kim bilir binlerce mp3 barındırıyor hostunda yada başka bir türk upload sitesi bunlara ne demeli asıl bunlar kapatılmamalımı bu durumda ? madem bizim sitelerimizi görüyorsunuz mp3 linkleri vermiş halde neden bu verilen link yerlerinide kapatmıyorsunuz ayrımcılık olmazmı ki bu şimdi ? Birde siteler nerelere şikayet edilir öğrenmek istiyorum...
"Sitemize erişim mahkeme kararı ile ...." sorum şu
Öncelikle iyi çalışmalar sorum şu :
sitemiz yaklaşık 3-4 gün once aniden herhangi bir uyarı gelmeksizin kapandı.Kim tarafından kapandı,neden kapandı hiçbir bilgimiz yok...Şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz .Çeşitli söylentiler var dilekçe vermeniz lazım,itiraz etmeniz lazım ama net cevap yok . Cevabı sizden almak istiyorum benim ne yapmam lazım site ismini tekrar açtırmak için ?
Saygılarımla , Cevabınızı bekliyorum
Re: "Sitemize erişim mahkeme kararı ile ...... " sorum şu..
Öncelikle sitedeki forumlara göz atmanızı rica edeceğim. Bu konu ile ilgili en az 2-3 forum konusu mevcut.
Re: "Sitemize erişim mahkeme kararı ile ...... " sorum şu..
Konulara baktım ondan zaten yazımda "çeşitli söylentiler" var dedim.Kafam iyice karıştı bana net bir cevap verebilirmisiniz... :mahcup:
Ayrımcılık olmaz. Bu tarz siteler peşisıra kapatılmaktadır. Sizinki ilk veya son değildir. Ayrıca "deeplink" vermek de kanaatimce hukuka aykırıdır.