Re: Disiplin Cezasına itiraz
Öncelikle geçmiş olsun, aşk insanı ağlatır dert insanı söyletir, davanızda haklıysanız sonuna kadar gidin derim, verilmiş olan yetkiler kamunun faydasına toplumun daha iyi bir geleceğe ulaşmasına ve insanlara yardımcı olmak içindir, yoksa keyfite göre davranmak için değildir, O makamlarda mevkilerde yetkilerde kimseye baki kalmaz kalmamıştırda, üzülmeyin. (bu dediklerim sizin içinde geçerlidir.)
Dediğim gibi kanunu herhangi bir kasıt gözetmeden uyguladıysanız ve haklılığınız şüphe götürmüyorsa ve bu şekilde mağdur olmuşsanız mutlaka sizi kendi kurumunuzda dinlemeseler bile dinleyecek mahkemeler ve bunların yanlışları düzeltmek için karar veren makamları elbette var, buna olan inancınızı asla yitirmeyin.
Ancak bir profesyonel avukat desteği almanız şart, bu masraflı uzun ve yorucu süreçte kazanımlarınız mutlaka olur yarının ne getireceğini kimse bilemez değil mi? Akıllıca, sakin ve sukut ederek hareket etmenizi öneririm, buna kendi meslek ortamınızı da dahil edin bence,
En sonunda tüm kayıplarınız için (bu sizin rahat uyuyamadığız, ailenize ve çevrenize karşı hissetiğiniz her eziklik içinde geçirdiğiniz günün karşılığı olarak mutlaka yasal tazmin haklarınızı maddi-manevi kayıplarınızı herşeyinizi mutlaka belgeye dayandırarak kullanın, ki hiçbir şeyin hayatta karşılıksız kalmadığını bu şekilde davranmaya cesaret edenlere gösterin.)
Tekrar geçmiş olsun.
Re: Disiplin Cezasına itiraz
Sayın Piman. Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Şüphesizki adalet yerini bulacak. Sizinde bahsetmiş olduğunuz gibi deneyimli bir Avukat yardımına ihtiyacım var. Ancak bulunduğum ortamda bu konularda deneyimli kimse yok. Bu konuda ulaşabileceğim tanıdığınız birisi varmı;
Re: Disiplin cezasına itiraz
Disiplin cezası alabilmeniz için önce hakkınızda soruşturma açılması ğerekiyordu.Yer değişikliği yapa bilmesi için sizin suçu işlemeniz ğerekirdi.Sizi karalamaya hakkı yok.Savcılığa suç duyurusunda bulunun.Devletin makamını kendi çıkarı ve menfati için kullanandığını haksız yere karalandığınız ve şahitlerinizle, belğelerinize, isbatlaya biliyorsanız en iyi AVUKAT Sizsiniz
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Vatandaş dilekçesine istinaden soruşturma neticesinde ceza aldım. Şuanda idare mahkemesine dava açtım. Kurumdan savunma alınıp tekrar bana dönecekmiş mahkeme. Uzun bir süre devam eder herhalde. Zaman olarakta bilgim yok. Mahkemenin kalemine soruyorum onlarda işin açıkcası tam anlamıyla bilmiyorlar. İdare mahkemesi yeni kuruldu. Beklemekten başka çare yok.
Alıntı:
batu78 rumuzlu üyeden alıntı
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Vatandaş dilekçesine istinaden soruşturma neticesinde ceza aldım. Şuanda idare mahkemesine dava açtım. Kurumdan savunma alınıp tekrar bana dönecekmiş mahkeme. Uzun bir süre devam eder herhalde. Zaman olarakta bilgim yok. Mahkemenin kalemine soruyorum onlarda işin açıkcası tam anlamıyla bilmiyorlar. İdare mahkemesi yeni kuruldu. Beklemekten başka çare yok.
Öncelikle geçmiş olsun.Sizin sorununuza benzer sorunu bende yaşamaktayım.2003 yılında yerel mahkemede davalar açtım davaları kaybettim danıştaya itiraza götürdüm ,itirazım kabul edildi ve yerel mahkemeye yeniiden karar verilmesi için dosyalar gönderildei,yerel mahkeme danıştayın bozduğu 5 karardan 3 tanesine uydu,2 tanesi için tekrar danıştaya başvurdum...Dava halen devam ediyor.Bu süreç tam 4 yıl sürdü ve halen daha sürmekte.Buna bakarak sizde kendi davanızla ilğili ne kadar sürebleceğini tahmin edersiniz sanırım.Tekrar geçmiş olsun