Gözaltına alınma ve güvenlik soruşturması
Geçen kasım ayında adım atm dolandırıcığı olayına karıştı ve formalite icabı gözaltına alındım. Sanık olarak ifadem alındı. En başından beri polis olayla ilgili olmadığımı biliyordu. Daha sonra olayla ilgili takipsizlik kararı verildi. Emniyette de zaten en fazla 10 dakika tuttular beni.
(Aynı zamanda memurum ve kurumla polis herhangi bir bağlantı kurmamışlar...)
Bu olayla ilgili merak ettiğim mesele ise şu:
Şu an üniversitede okuyorum kaymakamlık sınavına, idari hakimlik ve çeşitli kurumların mülakatlarına gireceğim. Bildiğim kadarıyla sınavlardan sonra bir güvenlik soruşturması yapılıyor. Bu gözaltına alınma olayı güvenlik soruşturmasında başımı ağrıtır mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Re: gözaltına alınma ve güvenlik soruşturması
Re: Gözaltına alınma ve güvenlik soruşturması
Merhabalar .Ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum üniversite mezunuyum ve Bakanlıkların uzmanlık kadrolarında görev almak istiyorum.Bunun için sınavlara hazırlanıyorum.Ancak kafama takılan bir mesele var.Benim adli sicil kaydım ve arşiv kaydım temiz.Yani kendimle alakalı bir sorunum yok.Ancak babam yüz kızartıcı bir suçtan(evrakta sahtecilik)dolayı hüküm giydi ve cezasını çekti.Bu durum benim uzmanlık kadrolarına alınmamda güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında beni etkiler mi?
Cevap: Re: Gözaltına alınma ve güvenlik soruşturması
paisible adındaki arkadaşa nasıl ulaşabilirim?