Re: Vahşet ve işte caniler...
O vahseti gormek icin bir durbun almaya karar verdim
Tesekkurler..
Alıntı:
deniz02 rumuzlu üyeden alıntı
O vahseti gormek icin bir durbun almaya karar verdim
Tesekkurler..
Bu derece dalga geçer gibi mesaj bırakmanıza anlam veremedim.Bu vahşet görüntülerini kasten görüntülenmemek üzere linkini vermedim.Şayet dürbüne ihtiyacınız varsa almanıza gerek yok.Ben size gönderebilirim çok merak ediyorsanız.
Deniz 02 haklı dürbüne sizin ihtiyacınız olabilir vahseti görmeye çok mereklı deyiliz
Anlayana davul zurna az anlamayana şivri şinek saz.!
Alıntı:
UMUT IŞIĞI rumuzlu üyeden alıntı
Bu derece dalga geçer gibi mesaj bırakmanıza anlam veremedim.Bu vahşet görüntülerini kasten görüntülenmemek üzere linkini vermedim.Şayet dürbüne ihtiyacınız varsa almanıza gerek yok.Ben size gönderebilirim çok merak ediyorsanız.
Merhaba Sayın UMUT IŞIĞI;
Dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu, olamazda.. Yalnız bir sorun var; iletilerinizdeki yazılar bize çok minik görünüyor ve üstelik renkli de olunca hepten okunamaz bir hal alıyor; bunu diğer bir kaç iletinizde de dile getirmeye çalışmıştım, siz ısrarla hep aynı yazı karakterlerini ve rengi kullanmaya devam edince ,ister istemez insan biraz gerilebiliyor. İnsanız sonuçta.. Ama hala aynı ısrarınızı sürdürdüğünüzü görebiliyorum ne yazık kı..
Şimdi bu beni biraz düşündürdü, şöyle ki ; bir insan bu denli bile bile aynı hatayı tekrarlamaz diye... Sanırım sizin bilgisayarınız yazıları büyük gösteriyor; öyle ayarlanmıştır.. Aslında sizin normal sandığınız o yazı tipi, bize çok minik görünmekte. Bunun farkında olmadığınızı düşünüyorum artık..
Yanılıyormuyum? üye arkadaşlardan bu konuda yardımcı olmalarını bekliyorum.
Son olarak Sevgili UMUT IŞIĞI;
Bundan böyle benden yana sorun yok , istediğiniz gibi yazabilirsiniz.. :)
Teşekkür ederim , kolay gelsin..
Arkadaşlar,
Sayın UMUT IŞIĞI toplumsal bir yaraya parmak basmak istemiş. Kutlarım kendisini. Vahşeti ve vahşileri kınamak yerine neden bunu dile getirenle uğraştınız anlayamadım.
Anlatılan olayda, Belediye Başkanı'nın da, Kaymakam'ın da, Jandarma Komutanı'nın da büyük ihmali var. Önlemek için çaba sarfetmiyorlar. Zira yapılanı, ne yazık ki, vahşet olarak görmüyorlar. İnsanları katlediyoruz. Hayvanları katlediyoruz. Doğayı katlediyoruz. Allahın verdiği canları alıyor sonra da ona inandığımızı söyleyip ibadet ediyoruz.Bu sorun yalnızca bizim ülkemize ait değil tabii. Japonyada köpekleri günlerce döverek yavaş yavaş öldürüyorlar ki, yerken eti lezzetli olsun. Fok balıklarını hükümet izniyle sopalarla döverek öldürüyor, balinaları zıpkınlıyorlar. İstakozları canlı canlı kaynar suya atıp da çığlıklarını zevkle dinleyenlere ne demeli.
İnsanlık varoldukça vahşet de hep olacak ne yazık ki. Bununla mücadele etmek de, gerçekten Allah'a ve adalete inanan, yürekli, sevgi dolu insanların görevi.
Ne diyelim. Allah insanları ıslah etsin.
Esenlikler.
not : Sayın UMUT IŞIĞI, Sayın deniz02 'nin dediği gibi, yazı renginizi koyultmanızda yarar olabilir. Fontlar bende normal görünüyor
Sayın UMUT IŞIĞI ;
Ayarlarınız tarafımızdan düzeltilmiştir. Lütfen değiştirmeyiniz. Yararlı iletileriniz yazı tipiniz ve renginiz nedeniyle okunamamaktadır. Görüldüğü üzerede gereksiz polemik ve şikayet konusu olmakta içerikten ziyade şekil ön plana çıkmaktadır.
Saygılarımla..