Re: İzlenmesi gereken yol nedir?
Çalıştığı kurum,icra borcu nedeniyle mi disiplin cezası vermiş?
Re: Haksız Disiplin Cezası
Hangi kamu kuruluşunun disiplin mevzuatında çalışanın kişisel borcu nedeniyle ceza verilmesine dair hüküm var merak ettim.
Aile dostunuz, kendisine yapılan işlemin iptali istemiyle idare mahkemesinde dava açabilir.
Re: İzlenmesi Gereken Yol Nedir?
Başlığı ben düzeltiyorum,siz neden ısrarla kurallara aykırı başlığınızı kullanmak istiyorsunuz?
Sayın Başak Şahin bu dostum gibi daha kaç kişi oldugunu eminim sizde bilmek istemezsiniz, ayrıca yukarda kişisel dediniz degilmi?
Borçlanmak kişisel bir tercih yada bir davranış biçimi değilmidir? Eger bu bir davranış ise suç nasıl oluyormuş oda ayrı bir husus yani şu siteden öğrenebildiğim kadarıyla suçun oluşması için kökünde kasıt unsuru olmalı bu bağlamdan bakınca siz de benim gördüğümü mü görüyorsunuz acaba merak işte benim ki ya,
Kişisel borç komik değilmi idarenin kasıt unsuru olmayan bir davranışa ceza kesmesi yapıcı bir cezadan çok zaten borcu olan bireye para cezası vermesi ki memleket te birbirine kişisel borcu olmayan yok gibi varın bu gariban ailenin temiz ve dürüst kalmaya samimiyetle inanan bir baba nın çocuğunun gözlerine yada kadınının sıkıntılarına cevap verememesinin dramını adını ne koyarsanız koyun siz göz önüne getirin,
Şahsen ben iyi bir bireyin çaresizlik karşısındaki duruşuna, çabasına, o baba olma eş olma kimliğini kaybetmeyişine, gurur duyarak bakıyorum, ve insanlara karşı halen samimiyetle yaklaşmasına inanamıyorum,
Ve üzülmemek,ağlamamak,kahrolmamak için, kendimi zor tutuyorum, iyi bir dostum var tek sevincim tek tesellim de bu,
Saygılarımla.
kusura bakmayın bu aile ilgili duygularımı paylaştım, özür dilerim yinede bir yol yöntem hususunda katkılarınızı iltmek üzre bekliyorum,
Saygılarımla.