Re: Aldatan EŞten Velayet
Benim şahsi fikrimdir;
Allah sabır versin Serdar Bey, bir erkeğin yaşayacağı en acı şeyi yaşamışsın. Benimde başımdan geçti, sabırlı ol, çocukların konusunda hassas davranma, onları sana koz olarak kullanmak isteyebilir; Kullandırtma, ilgisiz davran, anlaşmalı olarak hemen boşanmaya çalış ama ihanet olduğunu belirt, diğer türlü elinde delil, kanıt olması lazım. Çocuklarda küçük, mahkeme yine de ona verir, emin ol ki bakamaz, sana geri verir. Bunu yapan biri çocuğunu düşünmeyen biri demektir.Sabırlı ol, sakin ol ..Çocuk için affetmeyi, şans vermeyi sakın düşünme.
Zina'nın /aldatmanın tek başına VELAYETE ETKİSİ YOK.
Ablanız da aynı evdeyken başka bir adam nasıl evinize girdi ve eşinizle birlikte oldu? Çok tuhaf bir durum.
Ben Evde İken Eve Gİren Olmadi Telefonda KonuŞuyorlardi
Yanınızdayım, benzer şeyler yaşadım,
üstesinden gelebilmenize yardımcı olabilecek naçizane tavsiyelerim,
1)Kesinlikle duygusallığa vurmayın ve affetmeye kalkmayın,
erkekler kadınlara gore bilindiğinin aksine daha duygusaldır,
sizin duygusallığınızı kullanmasına izin vermeyin.
2)Hafta da 2-3 kez duzenli olarak spor yapın, hemen başlayın,
inanın ki cok iyi geliyor ve kendinize guveniniz geliyor dimdik ayakta durmaya,
3)Sert kişilikli ve ozellikle bayan avukat edinin,
4)elinizdeki bilgiler ve delillere gore sadakasizlikten tazminat ve iştirak nafakası talepli dava açın.
Bu yazdıklarımda gecikirseniz herşey aleyhinize donebilir, haklıyken çaresiz durumda bulabilirsiniz kendiniz,
allah kolaylıklar versin
samet babaya katılıyorum sakin ol aynen mesleğiniz gereği silahınızda var sanırım sakin olun akıllı haraket edin acele etmeyin..
Alıntı:
samet baba rumuzlu üyeden alıntı
4)elinizdeki bilgiler ve delillere gore sadakasizlikten tazminat ve iştirak nafakası talepli dava açın.
Sayın samet baba,
Sadakatsizlikten boşanma davası açmak oldukça teknik bir konudur.
Özellikle bu tür teknik konulardaki tavsiyeleri hukukçulara bırakmak yerinde olacaktır. Kişinin en az 3 yıl boşanamamasına mâl olabilir.
Re: Aldatan eşten velayet
neden hiçbir hukukçu beyefendiye yardımcı olmuyor? Bu memlekette herkes neden kadınların melek erkeklerin şeytan olduğunu düşünüyor? Neden hiç bir bayan veya hiçbir hukukçu beyefendinin yazdıklarının doğru olduğuna inanmıyorda değişik değişik yorum yapıyor???