Satılık Meskende hangi işyeri açılabilinir?
Bir apartmanda satılan bir meskenin tapuda mesken yazmasına rağmen bir avukatlık bürosu olmasında herhangi bir sakınca varmıdır?Avukatlık bürosu bile olsa satışa çıkaran kat malikinin veya alıcının apartman genel kurulundan yazılı izin alması gereklimidir?
Bir kere işyeri olan meskenin ( avukatlık bürosu olsa bile ) daha sonra başka amaçlarla apartmanı rahatsız edecek bir işyerine dönüşmesi nasıl engellenebilinir?Veya sadece avukatlık bürosu olarak kalmasına nasıl müdahele edebiliriz.Birde apartmanda avukatlık bürosu ne derece sağlıklıdır?Kavgacısıda gelir, sapığıda gelir, katilide gelir, diye düşünüyorum.Acaba bu düşüncelerim ne derece doğru?Sizlerin işyerlerinde rahatsızlık verici olaylar oluyormu?
Sevgiler:confused:
Re: Satılık Meskende hangi işyeri açılabilinir?
Alıntı:
orkankey rumuzlu üyeden alıntı
Bir apartmanda satılan bir meskenin tapuda mesken yazmasına rağmen bir avukatlık bürosu olmasında herhangi bir sakınca varmıdır?.Birde apartmanda avukatlık bürosu ne derece sağlıklıdır?Kavgacısıda gelir, sapığıda gelir, katilide gelir, diye düşünüyorum.?Sizlerin işyerlerinde rahatsızlık verici olaylar oluyormu?
:
Mesken olarak görülen taşınmazın işyeri olarak kullanılması için kat malikleri genel kurulunun karar alması ve buna uygun değişiklik yapılması gerekir.Avukatlık bürosunu sağlıksız da görmüyorum.Merak etmeyin öyle tehlikeli şahıslar gelmez.Gelse de avukata gelir,size bir şey olmaz,sıra size gelene kadar avukat,müvekkil,tanık daha bir çok insan vardır,size bir şey olmaz,esen kalın...
Cevap: Satılık Meskende hangi işyeri açılabilinir?
Olur mu kardeşim ne gerek var ?Mesken olarak kullanılmalı.Sonuç itibariyle işyeri orası
Cevap: Satılık Meskende hangi işyeri açılabilinir?
Alıntı:
aelmas rumuzlu üyeden alıntı
Olur mu kardeşim ne gerek var ?Mesken olarak kullanılmalı.Sonuç itibariyle işyeri orası
:alala :alala :alala