Kredi kartı borcumu ödeyemiyorum

herkeze hayırlı günler öncelikle böyle bir formu açtığınız için teşekkür ederim. 
Benim derdim yardımcı olursanız sevinirim. Bir bankaya üç aydır kredi kartımı ödeyemiyorum ve son gelen ekstrede 6.000 ytl. borcum var bankadan aradılar bende bankaya kendim daha önce esnaftım yılbaşında durumlarım iyi gitmediğinden işyerimi kapattım. kirada oturuyordum. Fakat kirayıda ödeyemediğimden şimdi babamın evine taşındım. Yani babam kiracısını çıkardı beni yanına aldı. Şimdi nerede iş bulursam orada çalışıyorum. 
Gelelim benim derdime, yardımcı olursanız sevinirim. 
Bankadan aradıklarında ben bu parayı inkar etmiyorum. Ödeyeceğim fakat işlerim bozulduğu için ödeyemedim dedim. Fakat uygun bir taksitlendirme yaparsanız öderim dedim. onlarda %74 temerrüt faizi eklenir dediler. Şaşırdım kaldım. Benim bildiğim bilmiyorum yanılıyormuyum temerrüt faizi kalkmadımıydı. Birde birkaç kişiden duydum bu bankaların taksitlendirme işleri daha önce olduğu gibi haziran ayına kadar uzatıldı diye duymuştum aslı varmı acaba. Birde banka biz 12 taksit yaparız oda ayda 750 ytl. yapar dediler bende onlara ödeyebileceğim rakam ayda 300-350 civarı daha fazlasını ödemem mümkün değil dedim. Bana yardımcı olurmusunuz çok zor durumdayım. İki çocuğum var üniversite sınavlarına hazırlanmaya çalışıyorlar. Benim dertlerimden onlarda sıkıntıya giriyorlar.
Ayrıca birşey daha sorucaktım. Kredi kartına taksit yapmadan ben elime geçtikçe yani ayda 300-400  ytl. ödesem sonunda ne gibi sıkıntı yaratır. 
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla

Re: kredi kartı borcumu ödeyemiyorum

bana yardımcı olabilecek beni aydınlatacak biri vardır mutlaka sizlere yalvarıyorum. Stres ve sıkıntıdan evdede huzurum kalmadı. Lütfen beni aydınlatırmısınız.

Re: Kredi kartı borcumu ödeyemiyorum

Sayın natural 43
sizin bankaya borcunuz var ve banka parasını istiyor. Bizim ne gibi bir yardımımız olabilr? ne yazık ki, borcunuzu uzatmanın yasal bir yolu yok. Siz ödemezsiniz, banka icra takibi yapar, haczedecek birşey bulamazsa alamaz.

Re: Kredi kartı borcumu ödeyemiyorum

Bazı bankalarda 3-4 ay geri ödemesiz uygun faizli nakit kredi kampanyaları var. Buradan 6 milyar kredi çekip önce kart borcunuz kapatırsanız iyi olur. Bireysel Kredi ödemek daha mantıklı tabii göstereceğiniz bir geliriniz olmalı. Bu yok ise bir yakınınız vasıtasıyla kredi başvurusu yapabilirsiniz. O da olmaz ise satabileceğiniz bir şey var ise onu elden çıkarıp borcunuzu bir an önce kapatmanızı tavsiye ederim. Zira Ferhan Şensoy'un da dediği gibi Kredi kartları teröristen farksız.