Merhaba
Printable View
Merhaba
Sayın Tuncer, İcra ceza davaları sonucu verilen hapis cezaları 18 ayda zamanaşımına uğrar
Askerlik için bir şey diyemeyiz. Her yerde karşınıza çıkabilir. Herhangi bir kimlik kontrolünde dahi yakalanıp götürülebilirsiniz
Ragıp bey ilginize teşekkürler.Askerlikle ilgili durumu biliyorum ama öğrenmek istediğim teknik olarak muhtar,vs bilgisayar sistemleri hakkında biraz daha bilgi birde 1.soru ve sicil kaydı ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.
İlk yazımla ilgili başka bilgi ve fikri olanlar varmı acaba?
Teşekkürler.
Sayın tuncerser;
1. İlgili icra dosyalarını fiilen bilmiyorsanız, başınıza ne gelebileceğinden asla emin olamazsınız. Muhakkak bu doysların numaralarını bulup, bir avukat arkadaşımızdan yardım almalısınız. Ancak o zaman bu sorunuza kesin bir yanıt bulabilirsiniz. Evet, bankalar, alacaklarını sonuna kadar takip ederler...
2. Muhtar sizi kaydeder, ancak, bu kayıt, polise de bildiriliyor ve orada, genel arama altında olduğunuz ortaya çıkacak ve yakalanacaksınız.
3. Adli sicilden sorgulama yapmazsanız, sabıkanız olup olmadığınızı bilemezsiniz; biz de bilemeyiz. Korkmayın, hiçbir sorun olmaz. İsterseniz, bir avukat arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz, o alır sabıka kaydınızı.
4. Ordu, sizi askere almak için, böyle abuk sabuk işlerle uğraşmaz. Yakalar ve alır...
Mehmet bey merhaba,
Detaylı bilgi ve yardımlarınız için teşekkürler.