Askerlik için istifa örneği
Herkese merhabalar,
Önümüzdeki Nisan ayında vatani görevimi yapmak üzere şirketimden ayrılacağım. İki yıldır çalıştığım şirketimden tüm haklarımı almak istiyorum. Bu konuyla ilgili olarak nasıl bir dilekçe hazırlamalıyım? Konuyla ilgili yanıt verebileceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Re: Askerlik için istifa örneği
"Şu tarihte girdiğim işyerinden, ASKERLİK NEDENİYLE, şu tarih itibarıyla ayrılmak istiyorum.
Dilekçenizin alındığına dair bir kayıt numarası veya imzayı almanızda yarar var.Dilekçe ekine celp, sülüs vb. kanıtlayıcı bir evrağın fotokopisini koyun.
Selamlar,
Cevap: Askerlik için istifa örneği
Arkadaşlar bende 7 yıl dır çalıştığım firmadan 21 şubatta askere gideceğim için ayrılıcam.
sülüsümü 15-16 şubattan evvel alamayacağımı öğrendim bu durumda dilekçemi ne zaman vereyim. bu durum benim hak kaybıma neden olurmu?
Dilekçenizi istediğiniz an verip ayrılabilirsiniz.Askerlik şubesinden alacağınız evrakları daha sonra ileteceğinizi belirterek.
İlgili evrakları işveren ilettiğinizde de , çıkış tarihiniz itibariyle kıdem tazminatınızın hesaplanıp ödenmesi gerekir.
askerlik sebebiyle istifa ettiğimizde noter tasdikli istifa mektbunu işyerimizin genel merkezine mi yoksa çalıştığımız şubesine mi ileteceğiz? ikisi ayrı şehirlerde..