-
Kredi kartı borcu
Konuyla ilgili bazı bilgileri sitenizden edindim. Bir de ben sormak istedim. Maaşımda haciz olan kredi kartı borcumu bir kerede ana parayı ödeyerek kapattım. 3 yıl kara listeden çıkamayacağımı öğrendim. Karaliseteden bankanın insiyatifiyle çıkma şansım var mı ? Parayı ödediğim borcumun kalmadığı kara listeye işlenir mi? kredi kartı başvurusu yapsam bir sorun çıkar mı? İşlerimin yoğunuluğu nedeniyle kredi kartı kullanmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
:confused:
-
Re: Kredi kartı borcu
Değerli arkadaşım avukat değilim ama kesinlikle kart vermezler bunu bil ha şu olur yatırırsın bankaya 150-200 milyar müdür ister kart gelir bunu yaparlar,
Ama normal şartlarda kart falan vermezler, sakın gidip sorma sana cüzzamlı gibi bakarlar bilmiş ol,
Ben maaşımı bir bankadan alıyorum sıkıntı ile 3 kart kapattım 1 tanesi icra yoluyla oldu 2 sini zorlandım 11 ay gece gündüz günde 3 saat uyudum hep çalıştım ödedim ama iyi banka avukatlarıda var lakin tambir canavar olanlarda var, senin durumun şu şimdi kart alamazsın boşuna başvurma, hatta eşin bile alamaz ceza şahsa ait ama bankacılık sisteminde fatura aile boyu kesiliyor haberin yoksa bunuda bil, 3 yıl falan yalan merkez bankasında 5 yıl fişlisin ama bu kayıt önemli değil 8-10 bankanın veritabanında fişlisin asıl önemli olan o hayat boyu kart alamazsın ha çok paran olur ozaman onlar sana vermek için yarışır merak etme ama bu koşullarda asla alamazsın hiç deneme, biraz zamana bırak derim gün dogmadan neler olur bilinmez, bak ben kartsız yaşamaya alıştım öyle rahatladımki param kadar yaşam çiziyorum kendime boşver dert etme insan önce zorlanıyor ama bi kere kurtul etkisinden inan rahat uyuyorsun, saygılar