Reşit olan kişiyle rızasıyla ilişki ve bekaret
Merhaba aklıma takılan bir konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Reşit olan bir bayanla (25 yaşında) bir kaç kez birlikte oldum ancak bu ilişkilerimiz "vajinal yoldan ilişki değildi" , birlikte olduğum bayanla gerek msn, gerekse sms yoluyla konuşmalarımızda duygusallık yaşamadığımızı sadece cinsel birliktelik amacıyla birarada olduğumuzu konuştuk , kesinlikle evlilik vaadi vb söz konusu değildi. her iki tarafta sadece cinsel birliktelik için bir ayara geliyordu. Bu konudaki smsleri sildim ancak msn kayıtları mevcut.
Bekaretine yönelik her hangi bir girişimim olmamasına rağmen bekaretinin bozulmuş olduğunu söylüyor, ancak ben vajinal ilişkiye girmedim, yapılacak bir muayene bekaretin ilişki sırasında mı yoksa kişinin kendisi tarafından yokedildiğini kanıtlayabilir mi?
hukuksal olarak hakkımda her hangi bir suçlamada bulunulabilir mi? eğer bulunulursa karşılaşacağım olası durumlar nelerdir.
Kesinlikle evlilik düşünmüyorum beni evliliğe zorlayabilirler mi?
ilginize teşekkür ederim.
Re: reşit olan kişiyle rızasıla ilişki ve bekaret
Yasal Hiçbir sorumluluğunuz bulunmamaktadır.Ayrıca evlenme vaadetmiş dahi olsanız bu artık cezai sorumluluk da gerektirmemektedir.Ancak birlikte olduğunuz kişi sizden bir çocuk dünyaya getirirse bu durumda hukuksal sorumluluğunuz doğacaktır.
Re: Reşit olan kişiyle rızasıla ilişki ve bekaret
evlilik vaadiyle birlikte olmayı etik bulmuyorum kanuni olarak ceza verimese bie vicdani bir cezası muhakkak vardır. Benim içerisinde bulunduğum konumda her hangi bir cezai işlem olmaması beni rahatlattı ilginize teşekkür ederim.
İlişki sırasında gebelik oluşturacak birleşme olmadığı için diğer konuda zaten bir sıkıntım yok, tekrar teşekkürler.