Şantaj ve özel hayatı ihlal davası
sevgili hukukçular,
bir süre önce adıma açılan şantaj ve özel hayatı ihlal suçlarından dolayı sizlere bir sorum olacaktır:
dava tarihinde 18 yaşının altında olmam(şuanda 18 yaşının üstündeyim), ve müştekinin şikayetçi olmaması beni ceza almamı engelleyebilir mi?
cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim...
Re: Şantaj ve özel hayatı ihlal davası
sewgili show1,
önemli olan bir süre önce adınıza şantaj ve özel hayatı ihlal suçlarından dolayı açılan dava tarihindei yaşınızdır. Bu(18 yaş altı olmanız) nedenle ve müştekinin şikayetçi olmaması nedeniyle ceza almanız engellenemese de bunlar hafifletici sebeplerdir.o tarihte kaç yaşında idiniz ve davanız kaç senedir devem etmekte?
Re: Şantaj ve özel hayatı ihlal davası
Alıntı:
CONCIENTIOUS ADVOCATE rumuzlu üyeden alıntı
sewgili show1,
önemli olan bir süre önce adınıza şantaj ve özel hayatı ihlal suçlarından dolayı açılan dava tarihindei yaşınızdır. Bu(18 yaş altı olmanız) nedenle ve müştekinin şikayetçi olmaması nedeniyle ceza almanız engellenemese de bunlar hafifletici sebeplerdir.o tarihte kaç yaşında idiniz ve davanız kaç senedir devem etmekte?
o tarihte yaşım 17 di. yaklaşık bir sene oluyor. yanlız şantaj suçlamasıyla ilgili herhangi bir delil yada tanık yok ama diğer suçlamayı zaten kendim kabul ettim birde müşteki ile uzlaşma şansım bulunuyor mu?