Merhabalar,
Zor bir Cikmazdayim. Yardima Ihtiyacim var. Birisi bana Yardim edebilirse, beni cok mutlu edeceksiniz.
Ben Almanyada büyüdüm, ve Almanyada kaliyorum. Kendim bir Bay olarak 35 Yasindayim. 2003 senesinde aralik ayinda 2 Haftaligina Türkiyeye gittim. Orda Annemin üzerine Akrabadan bir kisi ile tanistirildim ve bir hafta icinde Nikah yapildim. Nikah yapilana kadar (simdi hala esim olarak sayilan kisi) cok iyi davraniyordu. Daha ama hic elinide tutmadim. Ve Almanyaya geri geldim. Telefonlasmaya basladik. Ve telefonda, saygisiz birisi oldugunu farkettim. Augustos 2004 de davetiyeyle Türkiyeye gittim 1 Haftaligina. Vardigimda, ortaya bazi seyler cikti. Annemle Ailesi kavga etmisler, Annemi dolandirmislar. Babasi annemden Takilari kandirarak almis ve demisler, biz Alacagimizi Aldik bu is buraya kadar. Ve Dügünü Iptal ettiler. Orda Avukata Bosanma dilekcesi verdim ve Almanyaya geri geldim. Bosanma davasi yanlis acilmis diye bosanmaya Kabul etmedi Hakimler. Kiz ve Ailesi Mahkemede söylüyorlar, eli elime degmedi ve Kizin hala Bakire oldugunu söylemisler kendileri. Nafaka davasi acmislar. Ve bunlari Kazaniyorlar. Mahkeme bitiyor, ben kaybediyorum. Karsi tarafa Nafaka vermem lazimmis, hakimin yazdigi karara göre. Ve bosanma red edilmis. Temiyzlige bas vurduk sirf bosanmak icin. Ve bugün habe geliyor, oda red edilmis. Karsi taraf bosanmak istemiyor. Evlenmeyi de kabul etmiyor. Bu sartlarda zaten bende istemiyorum artik. Bir erkek bu durumda, kanunen niye böyle zayif düsüyor bir bayana karsi.
Sorum Size:
Kanunen benim ne haklarim var? Nasil cabukca bosanabilirim?
Yardim edebilirseniz cok sevinirim.
Selamlar Saygilar
Sedat