Geçilmez Çanakkale geçildi
Geçilmez Çanakkale geçildi mi?..İşte O... 1915 Tarihinde geçilmez denen Çanakkale...Ya...şimdi!..Vakit çok daha geç olmadan...Ahhhhh....Vahhhhh. diyerek değil...Gerçek bir TÜRK olarak sessiz kalmamak adına...
Saygılarımla...
http://rapidshare.com/files/13812179...CILDI.pps.html
www.ataturkcefm.com
Re: Geçilmez Çanakkale Geçildi...
Tamamen katılıyorum,saygılarımla.Ne mutlu duyarlı olup da,bunu yüreğinde hissedip de, dile getiren size...
“Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. “Türk milletindenim” diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.”
Mustafa Kemal Atatürk
Bu iletiyi yazıp yazmamak konusunda düşündüm. Belki de çok iyiniyetli insanları kıracağımın farkındayım, ama dostun acı söyleyeceğinin de o insanlar farkında olmalılar ve bu yazdıklarımı iyiniyetli bir eleştiri olarak almalılar.
www. ataturkcefm adlı linke tıkladım. Aşağıda forum ana başlığı isimlerinden benim görebildiklerim:
Turkish PC
SHOW MATERYALLERİ
Show Bussines Hizmet Sirketleri
Aşk Meşk, Sevgi, Love
KızLar cLub ( Bayanlara Özel )
Online Hizmetler
Fan-Clubs
YouTube Videos To Follow
Komik Flashlar
Temalar ve Wallpaperler
Sms Sözleri, Güzel Duwar Yazıları
cRACK & Serial İstek
Oldu diyorsak, benim diyebileceğim birşey yok, sadece basit bir detaya dikkat çekmek istedim.
Selamlar,
Alıntı:
Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
“Milliyetin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. “Türk milletindenim” diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.”
Mustafa Kemal Atatürk
Bu iletiyi yazıp yazmamak konusunda düşündüm. Belki de çok iyiniyetli insanları kıracağımın farkındayım, ama dostun acı söyleyeceğinin de o insanlar farkında olmalılar ve bu yazdıklarımı iyiniyetli bir eleştiri olarak almalılar.
www. ataturk.cfm adlı linke tıkladım. Aşağıda forum ana başlığı isimlerinden benim görebildiklerim:
Turkish PC
SHOW MATERYALLERİ
Aşk Meşk, Sevgi, Love
Online Hizmetler
Fan-Clubs
YouTube Videos To Follow
Komik Flashlar
Temalar ve Wallpaperler
cRACK & Serial İstek
Oldu diyorsak, benim diyebileceğim birşey yok, sadece basit bir detaya dikkat çekmek istedim.
Selamlar,
Sayın Harun Gür;
benden çok yaşayacaksınız!
Size katılıyorum, bende o linkle (ikisine) tıklayınca bu konu ile ilgili hiç bir şey göremedim, galiba üyelik gereketiriyor! Hatırlatmak istedim, ancak yanlış anlaşılırım diye vaz geçtim.
Paylaşımı için sevgili UMUT IŞIĞI'na da teşekkürler fakat, yazının tamamını da bekliyoruz.
Saygılar,
Re: Geçilmez Çanakkale Geçildi...} ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM !!!
Alıntı:
Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
Mustafa Kemal Atatürk
www. ataturkcefm adlı linke tıkladım. Aşağıda forum ana başlığı isimlerinden benim görebildiklerim:
Turkish PC
SHOW MATERYALLERİ
Aşk Meşk, Sevgi, Love
Online Hizmetler
Fan-Clubs
YouTube Videos To Follow
Komik Flashlar
Temalar ve Wallpaperler
cRACK & Serial İstek
Selamlar,
Sayın değerli ve çok kıymetli dostum Harun GÜR;
Sizinle aynı çizgi ve mesafede olup;aynı yaklaşımlarınızı ve düşüncelerinizi içten ve gönülden destekliyorum.Ancak yargısız bir infaz olarak değerlendirmeden de geçmek istemiyorum.Çok ön yargılı bir tanı ve teşhis... Mesajınızı çok net algıladım.Ama şunu üzülerek ifade etmem gerekir ki; vermiş olduğum link benimle ilgisi olmayan bir bağlantı.Atatürk konusunun işlendiği bir adres ve yeni site olması dolayısıyle sadece ben; bir yönlendirme adı altında vermiş bulundum.Ama bu link belki tartışılabilir?..Kişisel şahsıma yapılan dolaylı yaklaşımı asla kabul edemem...Tavsiye ve öneriler olarak değerlendirme yaparak kendimi böylece teselli etmeye çalışıyorum.Çok üzüldüm.Esen ve hoş çakalınız...:confused:
Saygılarımla...
Re: Geçilmez Çanakkale geçildi...
Sn. UMUT IŞIĞI,
Alıntı:
Şahsınıza ait herhangi bir düşünce ile önceki iletimi göndermediğimi bilmenizi isterim. Öyle olsaydı yazıya şahsınızı muhatap alarak "Sn. UMUT IŞIĞI" diye başlardım. İletimi, sizin kırılacağınız düşüncesi ile değil, adı geçen siteyi kurgulayan ve hiç tanımadığım insanları dahi kırmamak adına çok yumuşak bir üslupla yazdım. İletimdeki alıntıyı tekrar okursanız, iletiyi iyi niyet besleyerek yazdığımı anlarsınız.
Beni dostunuz olarak addediyorsanız, sadece birkaç ileti ile sizinle sanal ortamda tanışmış bir insan olarak bununla gurur duyarım.
Atatürk ve Türkçe aşığı olmak, belli referansları verirken dahi seçici olmayı gerektirir, aksi takdirde başkalarına koz verilmiş olur, daha da önemlisi kendimize saygımızı yitiririz.
Benim önceki iletim ile dikkat çekmek istediğim nokta bu idi, umarım bu konudaki (Atatürk ve Türkçe) hassasiyetimi anlayışla karşılarsınız. Sitemize katkılarınızın sürmesi dileğiyle...
Selamlar,
Bahse konu sitenin yaşamadığını sanmakla birlikte üzülerek görüyoruz ki günümüzde yapmak istenilen amaca giderken bazı yanlış sapmalar olabiliyor. Bu sözkonusu sitede bunlardan birisi olarak ortaya çıkmakta. Muhtemel siteyi düzenlemeye çalışanlarla buna ekonomik alt yapı hazırkayanlar '' erek'' konusunda uyum sağlayamamışlar..
Kendi diline sahip çıkamayan diline saldırıları hoş görelim diyen toplumların ulus olmalaı ve ulus devlet modeliyle yaşamaları mümkün değildir. Günümüz Türkiyesinde ortak dil Türkçedir ve öyle kalması lazımdır. Üst düzey bir sivil toplum örgütü olduğunu iddia eden ancak para hariç hiç bir değer yargısı olmayan TÜSİAD dan çıkan çatlak seslerde bu aralar ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bir göstergesi olmaktan başka değer taşımamaktadır. Kendi maddi değerleri için bir çok değeri yok sayan ve bunun olmasının normalmiş gibi gösterilmeye çalışıldığı Tüsiad bildirisi tüm slayt gösterilerinden daha çarpıcıdır...
Her nekadar slayt gösterisi biraz aşırıya kaçmış olsada temelde br takım doğruları barındırdığı açıktır ve tartışılamaz. Ulasal bağımsızlık ve bütünlüğün üniter devlet yapısının korunmasının hukuk devleti olarak demokratik sosyal ve laik yapının korunmasının gerekliliği gün gibi ortadayken özellikle kamu oyu oluşturucularının gerek medya gerekse sivil toplum örgütlerinin çok daha vahim hatalar yaptığı ortadadır.
Gerek vatanımızın gerek tüm değerlerimizin erozyona uğramaması için neyin ne olduğunu bilelim bilmeyenlere anlatalım...
Sayın değerli ve çok kıymetli dostum Harun GÜR;
Öncelikle yazıma vermiş olduğunuz alçak gönüllü ve yapıcı yöndeki yanıtınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.Mesleğiniz gereği;cinayet suçundan yargılanmakta olan müvekkiliniz hakkında bir ön araştırma yapmak-bilgi toplamak amacıyle gitmiş olduğunuz evinden çıkarken;İşte o ortamda bulunan ve sizi tanımayan çevredeki insanların size kötü gözle baktığı ve hakkınızda cinayetten suçlu katilin arkadaşı diye fısıldıklarını duyduğunuzda ya da o şahsın kiracısı olduğunuzu bir düşünün...Acaba siz misiniz!.. Ya da arkadaşı mı!.. Duyumları sizleri rahatsız eder mi?
Herşeye rağmen ben; bütün iyi niyetinize bağlıyarak,sizlerden özür diler,zeytin dalımı uzatmak adına...:)
Saygılarımla...
Bir millet bağimsızlığı dahil her şeyini kaybedebilir.
Fakat dilini sakladıkça o millet yaşıyor demektir.
Nihal Atsız
İnsan olan vatanını satar mı?
Suyu içip ekmeğini yediniz.
Dünyada vatandan azaiz şey varmı?
Beyler bu vatana nasıl kıydınız?
Onu didik didik didiklediler.
Saçlarından tutup sürüklediler.
Götürüp kafire:Buyur...dediler
Eli kolu zincirlere vurulmuş.
Oturmuş göğsüne Teksaslı çavuş.
Günü gelir çark düzüne çevrilir.
Günü gelir hesabınız görülür.
Günü gelir sualiniz sorulur.
Nazım Hikmet.
Birinci site
www.ataturkiye.com
www.kultur.gov.tr
www.kemalisturk.com
www.ataturk.com
siteler Türk Kültür ve sanat derneği dergisinden alınmıştır.
Dergi aylık olarak yayınlanmaktatır .
bizegore@gmail.com