Ankahukuk 1.2.2007 de tekrar yayın hayatına başlıyor
Yayın hayatına uzun bir süredir teknik nedenlerle ara vermek zorunda kalan www.ankahukuk.com yepyeni bir yüzle 1.Şubat.2007 tarihinden itibaren tekrar yayına giriyor.
Ülkemizin sayılı hukuk sitelerinden olan Ankahukuk'a şimdiden başarılar diliyoruz.
Hukuki Net Ailesi.
Re: Ankahukuk 1.2.2007 de tekrar yayın hayatına başlıyor
Dileyelim tabikide ? Yani...
Bu nazik ve destekleyici tavrından dolayı "Hukuki Net Yönetimini" tebrik ediyor, www.ankahukuk.com sitesinede yeni yayın döneminde sonsuz başarılar diliyorum. Yaşasın hukuk , yaşasın hukuk siteleri, yaşasın tüm hukukçularımız...
iyi ki varsınız , HEP VAR OLUN...
http://www.ciceknet.com/urun/1b9.jpg
Sayın admin,
Gösterdiğiniz destekleyici tavır ve ince düşünceniz için çok çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum..
Sitemiz hayırlısı ile 1 şubatta yayına girecek. Sistemimizi tamamen değiştirdik. Daha önceki sitemiz hazır bir script üzerinde çalıştığından internet korsanlarının devamlı saldırısına maruz kalmaktaydık. Bunun yanında ziyaretçi sayımızdaki yükseklik nedeniyle server ile çok büyük sorunlar yaşıyorduk. Şu anda yeni bir server ve yeni ve tamamen bize özgü script ile sitemiz açılıyor.
Bu kulvardaki abimiz hukuki.netten sonra bizler de hukuk adına bir şeyler katmaya çalışacağız..
Hukuk sitelerinin hiç kapanmaması, bilakis artması ümidi ve beklentisi ile başarılar diliyorum...
Sayın ankahukuk,
1 Şubat'ta kokteylinize geliriz ama hediyemizide bekleriz.
Başarı dileklerimiz sizinle..
Hoş geldiniz
Özlemişiz sizleri.
Bugün ayın 1 i değilmidir ? Hemide şubat 2007 deyiz... Eee hani yok anka hukuk... Küllerinimi bulamadınız nedir ? Gittik baktık karıştıralım tartışalım aşıralım sallayalım diye.... Karşıma hasretinden yandı gönlüm şarkısı çıktı... telifsiz hemide... EE hadi...
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Bugün ayın 1 i değilmidir ? Hemide şubat 2007 deyiz... Eee hani yok anka hukuk... Küllerinimi bulamadınız nedir ? Gittik baktık karıştıralım tartışalım aşıralım sallayalım diye.... Karşıma hasretinden yandı gönlüm şarkısı çıktı... telifsiz hemide... EE hadi...
www.ankahukuk.com'u cezalandıralım ne dersiniz, böyle bir hakkımız doğmadı mı şimdi? Dava edebiliriz değil mi sayın hukukçular?
Hukuk sitesi bu, chat sitesi değil ki hemencecik kurulsun. Kimbilir ne problemler çıkmıştır. Belki de meslektaşımızın işleri yoğun olduğundan gerektiğince ilgilenemediğinden gecikmiştir.
Hem henüz 1.2.2007 tarihi sona ermiş değil. Bakarsınız akşama açılır.
Açılmazsa da açılacaktır demektir. Hukuk sitelerinin açılmasını böyle iştahla bekleyenleri gördükçe mutlu oluyorum. Belki bir gün ben de bir tane açabilirim.