Bu gün karne günü, siz de karnenizi aldınız mı?
Hiç mütevazi olmayın ve kendinize 5 verdiğiniz bir konuyu,özelliğinizi,marifetinizi, maharetinizi yazın.
Printable View
Bu gün karne günü, siz de karnenizi aldınız mı?
Hiç mütevazi olmayın ve kendinize 5 verdiğiniz bir konuyu,özelliğinizi,marifetinizi, maharetinizi yazın.
"Kendi kendini övme, bırak seni başkaları övsün." derler ama madem mütevazi olmayacağız, ben de olmuyorum işte....
Sanırım en sıkıntılı, en bunalımlı halimde bile güleryüzlü olmaktan 5 (Pekiyi) alırdım :)
Ben geleceğim diyipte gelmeyen abilere karşı hala ' abi' diyip saygılı olduğumdan kesin beş alırdım... Onlarda sıfır....
Aplalarda buna dahildir tabiiki Tuzla kadıköy otobüsünü ayırt edememe bahanesi...
Avukatlara çok kızmama rağmen hala onları sevmemde manyaklığımın beş numarası olur...
Bazen inatçılığıma 5 veriyorum; bazen de bu inadımdan vazgeçmeme Çalışmadığım zamanlar 4'de aldığım oluyor..
İnatçılık 5
Kötümserlik 5
Sinirlilik 5
Can sıkıntısını geçirmek bişeyler düşünürken canımı sıkma başarım-5
Aynı gün ve saatte 4 yere söz verip hiçbirisine gitmeme başarısı-5
Uçağa hep en son binme başarım-5
Kendi derdime çözüm üretme:2
Başkalarının derdine çözüm bulma:*5
Sabır ,hoşgörü:*5 (sigortalar atınca da tam atar, o başka)
2 işi bir ararada yapabilme*5 (pc başında 2 diziyi birden izleme gibi :) marifet ya!)
Özeleştiri yapabilme :5 (bkz bir üst satır)
Bilgisayarım bozulduğunda kardeşimin pc sine el koyma:*5
( kesin ,sınıfta kaldım ben!)
Kopya çekenler veya yanlış bilgi verenler siteden uzaklaştırılacaktır !
Meraklılığıma ve öğrenme çabama 5 veriyorum, birisinin bilebileceğimi tahmin etmeyeceği bir şeyi bildiğimi öğrenince ortaya çıkan şaşkınlığına bayılıyorum.
Saatimi 5 dakika geri alıp da,hala gideceğim yere geç kalma başarım da 5,
Bütün hayvanlarla dost olabilmem 5 :)
İlkokul 5. sınıftayken müzik dersimize giren Fevzi Çakır isimli öğretmenimin flüt çalmayı beceremediğim halde güler yüzlülüğümden dolayı 5 verdiğini hatırlıyorum.:)
Başak Hanım;
Geçtiğimiz dönem karnemi gördüğünüz halde; bana bu konuyu göstermeyip, hatırlatmadığınızdan dolayı size 4 veriyorum!:)