-
Boşanma ve Haklar
HERKESE SELAM,
BEN BİR KONUDA CEVAP ALAMADIĞIM İÇİN TEKRAR MAİL GÖNDERİYORUM.EŞİM HALA ŞU CEP TELEFONU AYRINTISI ALMAM İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURMAMI İSTİYOR. SADECE BUNUN İÇİN BAŞVURABİLİR MİYİM? BİZ DAHA BİZ ŞUAN TAM 9 AYLIK EVLİYİZ.BU KONUYU BEN NASIL AYDINLIĞA KAVUŞTURABİLİRİM,BENİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK HUZURLU OLACAĞIM.
EŞİMLE ARAMIZ KÖTÜ DEĞİL,DİYALOĞUMUZ ŞUAN ÇOK İYİ,BENİM ONU ALDATTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORMUŞ SADECE GÖNDERİĞİM MESAJ İÇERİKLERİNİ MERAK EDİYORMUŞ,BU KONUDA KENDİMİ HUZURSUZ HİSSEDİYORUM.
LÜTFEN BENİ AYDINLATIN,..............
adil76
-
Teknik olarak sadece hangi numaranın hangi numaraya mesaj attığı ilgili GSM operatöründen öğrenilebilir.Bunun dışında mesaj içeriği bilinemez.Sadece mesaj atan telefonda yada mesajı alan telefondan mesajlar silinmemişse yazılanlar öğrenilebilir.
Sadece mesaj atılan numaraların öğrenilebilmesi için açılabilecek bir dava türüde bulunmamaktadır.Abone geçmişe dönük ayrıntılı fatura isterse bu tespit edilebilir.Ya da açılmış bir boşanma-ceza davasında böyle bir delile dayanılırsa ilgili Mahkeme GSM şirketinden o telefonun ayrıntılı görüşme bilgilerinin gönderilmesini ister.
Ancak karşılıklı güvene-sadakate-sevgiye dayalı evliliklerde böyle bir konuda araştırmaya girilmesi o evliliğin en önemli unsurlarının eksik olduğunu göstermektedir.
cankayhan
-
Merhaba
Bildiğim kadarıyla boşanma durumunda mahkemenin istemesi durumunda son 6 aya ait olan mesaj ve arama kayıtları GSM operatörlerinden istenebiliyor peki bu durum mail içinde geçerli mi mahkemenin istemesi durumunda geçmişe dönük mailler inceleme altına alınabiliyor mu?
Teşekkürler