Sahte düzenlenen ve 10 yil olan diploma zamanaşımına uğrar mı ?
Yada zaman asiminin kuralı nedir ?
Ilk hazrilandiginda mi sure baslar yoksa son kullanildiginda mi ?
Printable View
Sahte düzenlenen ve 10 yil olan diploma zamanaşımına uğrar mı ?
Yada zaman asiminin kuralı nedir ?
Ilk hazrilandiginda mi sure baslar yoksa son kullanildiginda mi ?
Sahte olarak düzenlenen diplomayla bir işlem yaptınız mı? Her hangi bir yerde kullandınız mı?
evet askere gittim astegmen olarak 2-34 iste calistim en son ise 2 ay once isismden ayrildim ama sikayetci olan universite birisi beni ihbar etmis ama kim oldugunu universitede bilmiyo belgeyi noterde onaylattimda
Hukuka aykırı olarak elde edilen bir diploma hiç bir zaman geçerli hale gelmeyecektir. Zamanaşımına uğrar mı demekle neyi kastediyorsun?
Nasıl yani?
Üniversite diplomayı vermiş ama birisi ihbar mı etmiş? demek istiyorsunuz..
Noter de onaylamış!
:(
Çok ilginç...
:mad:
Buna başka ne denebilir ki :( Bildiğim bir şey varsa oda hiç bir şey bilmediğimdir.
Allah... Allah..
Merakımı bağışlayın lütfen..
Bu özel mi yoksa devlet üniversitesi mi? diye sorsam bir sakıncası olmaz herhalde..
Teşekkür ederim.
Ağzınıza sağlık sayın Deniz02!!
beni mahzur gorun aciklayamadim
sizlerden yardim istedim ama
sahte bir okul cikisi yaptik mdiyorum ben bunula askse goittim islerde calsitim gibi
benim sorum daha açık lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.bilgiye bu konuda çok ihtiyacım var yardımlarınız bekliyorum teşekkürler şimdiden..
şubat 2002 de içinde olmadığım bir davaya bulaştırıldım.daha sonra ceza alırım korkusu ile kaçtım ve bu davanın hiç bir yerinde ifade vermedim.mahkemeler devam etti.bu şubatta davanın başlangıcından bu yana 5 yıl geçti acaba bu davanın zaman aşımı varmı yada davalarda zaman aşımı oluyormu..teşekkürler şimdiden