-
Kredi kartı borcu
merhaba 20 milyara yakın kredi kartı borcu yaptım internetten kumar oynadım hayatım karardı bekarım ailemin yanında yaşıyordum ikamet adresimi muhtarlıktan naklimi aldım yeni bir ikemet adresim yok dükkan olduğu için ikemet vermiyorlar bu durumda ailemin evine icra gelirmi kredi kartlarıma kimse kefil değill eğer icra gelirse ailemi bir kez daha yıkarım işsizim borcu ödeyemem kaçabildiğim yere kadar kaçıcam ne kadar hapis yatarım yakalanırsam 5 bankada ihtahname göndermiş ailemin adresine almamışlar muhtarlığa bırakmış postacı muhtarlıktan aldım şu an 5 bankada noer aracılığı ile ihtar çekmişler mal varlığım yok bulunmak zorundamıyım
-
Re: kredi kartı borç
hem nereye kadar kaçarsam kaçacağım diyorsun hem de mal beyanında bulunmak zorunmadamıyım diyorsun.evet malın yoksa da mal beyanonda bulunmak zorundasın. kendi içinde çelişiyorsun. en fazla 3 ay hapis cezası yersin. önceden 3 aydan fazla sabıkan yoksa hakim belkide bu cezayı bile erteler.
-
Re: Kredi kartı borcu
-
ok anladım üç ay yatarım diyorsunuz ailemin evine haciz gelirmi bunu da cvplarsanız sevinirim kendi işimde çalışmıyorum şu 6 ay oldu işsizim
-
-
sayın Aşkın Demir ;
Bu durumda alacağın ceza (mal beyanında bulunmamadan dolayı) 10 günlük disiplin hapsidir. ( 3 aylık hapis cezası sözkonusu değildir) Yanlış beyan için özürdiliyorum.
Sayın Av. Tayfun Eyilik Uyarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla