İlk olarak böle insanlara yardımcı olmak amacıyla hazırladığınız bu form için teşekkür ediyorum sizlere bir şey sormak istiyorum. Benim yeğenim henüz 17 yaşında daha önceden sicilinde hiç bir şey yoktu bundan 5,5 ay önce arkadaşlarıyla bir likte otururken arkadaşlarıyla birlikte kendi isteği olmamasına rağmen uyuşturucu hap alıyorlar ve o akşam arkadaşlarıyla birlikte gasp şüphesiyle göz altına alınıyorlar. ve sonuçta tutuklanıyorlar.Bunun adına açılan 3 tane dosya vardı.2Tanesinden şikayetci olanlar gelip ifade werdi.Gerçektende olayı doğrusuyla anlattılar.Ve hakimde benim yeğenin sucsuz olduğunu söyleyerek o davalardan tutuksuz yargılanmasına karar verdi.Fakat diğer dosyadan ise olayda gasplı yaralama tutukluluk halinin devamına karar verdi.Ayrıca o olaydaki şikayetci karakoldaki yapılan teşhisde yeğenimin olayda olduğunu ve kendisini vuranın da yeğenim olduğunu sölemiş.Fakat şikayetci mahkeme günü geldiğinde yeğenimi mahkeme salonunda görünce olayı yapanın yeğenim olmadığını söledi.Karakolda zaten çocuğu görmediğini sadece nezarhateninin kapağından polis memurları tarafından gösterildiğini ve içersinin karanlık olması sebeebiyle içerdeki şahısı seçemediğini fakat polis memurunun seni gasp eden budur diyerek sölediğini bize bildirdi.Ve mahkemeye çıktığında da ortada suçlunun olmamasından dolayı şikayetci olacak kimsenin olmadığını söledi.Fakat Hakim ve savcı ilk aşamada bu ifadeyi inandırıcı bulmadı.Ve mağdur taraftan yeminn istedi pazartesi olan duruşmada ise mağdur çıkıp yemin etti fakat yeğenimi mağdurun yemin etmesine rağmen serbest bıraklımadı. yeğenim içeride suçsuz yere yattığı için bu şimdi olacak olan mahkeme 3 mahkeme ayrıca mağdur tarafın ifadesi alındığı için bir daha mahkemeye çağırmayacaklar.Benim öğrenmöek istediğim yeğenim şimdi olacka olan 4.mahkemede serbest bırakılabilimi .Birde ortada şikayetci falan olmadığı için ceza yeme ihtimali varmı t.ederim