Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">slm 18,9,2006 yılnda ödenmeyen 16,800 ytl senetim var avukatımı verdim tahsil etsin?diye ve borçlunun kendine ait bir tane dairesi var tapudan ipotek ettirdik borçu vardır diye borçlu avukat tutmuş evim kendi ihtiyacıma karşılamaktadır görmektedir satılamaz diye itirazda bulunmuş..? şu an ki evin deyeri en az 100 milyar en fazla 150 milyar dabiki bilirkişinin vereceği fiyat önemli eyer dediğimiz fiyatdansa evi satılamazmı borcunu karşılık ..? ve benim 18,9,2006 tarihli senetim şu anda 5 aydır avukatımda bu senet tasilatından ne zamana kadar sürer avukatımın dediği eylül ekime kadar sürer diyor bu zaman kadar sürermi tahsilat..? şu andaki aşama yüzde 80 aşıldı geriye hakimin kararı bekleniyor?ocak 25 de duruşması var bizim avukatda savunmasnı yapacak oturduğu evi ödeyeceği mebla ve kalan parayla bir tane daha evi alabiliecek dir diye bilir kişi isteyeceğim dedi ben diyorm ki acaba bu evin satışı 1 2 3 ayın içinde tahsil ederde benim paraya kulanırmı acaba avukatım
<div align="right">Ekleyen: dogann3200 - 11/01/2007 : 12:39:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
Avukat sizin paranızı neden kullansın? Pek anlayamadım açıklar mısınız ?