arkadaşLar yardım edin ödew hazırLamam gereq 10 sayfa:S ama daha hiçbişe buLamadım buLdum da nese:D yardım ediiinnn!!!!!
Printable View
arkadaşLar yardım edin ödew hazırLamam gereq 10 sayfa:S ama daha hiçbişe buLamadım buLdum da nese:D yardım ediiinnn!!!!!
soru ne?
Soru hukukun kaynakları sanırım... Hukuk nasıl doğmuş kaynağı nedir v.s v.s..... Ama bunun yansıtılış biçimi pek site kurallarına ve ciddiyete uygun değil....
ödew nedir ? Hangi dildedir ?
arkadaşLar ? Bu son derece gayri ciddi bir hitap tarzıdır. Cümleye de büyük harfle başlanır....L harfi orada neden büyüktür?
gereq nedir ? Hangi dildendir ?
10 sayfa:S den ne anlamammız gerekiyor ?
Hiçbişe nedir ? hangi dilde ne amaçla kullanılır ?
Nese :D den ne anlamamız gereklidir ? Nese neyse gibi bir şeyin kısaltılmış hali midir ? D nedir ? İki nokta üstüstenin amacı nedir ?
ediiinnn!!!! nasıl bir ibaredir ? Dikkat çekilmek için midir ? üç ''İ'' üç ''n'' ve dört''!''olunca sikkat mi çekiliyor ?
Yazının içinde ki ''L'' harfleri neden büyüktür ? L ayrıcalıklı bir özel isim midir ? Hep büyük mü yazılır ? Öğleyse eğer biz neden uymuyoruz ?
BuLamadım BuLdum ne amaçla söylenmiş bir cümledir. Buldumda bulmaz olaydım gibi bir anlam mı ifade etmektir ? İşe yaramaz bir şeyin bulunduğunu beğebilmediğini mi ifade etmektedir ?
Ben bu bir buçuk satır tutmayan yazı için on sayfa yazarım... Amma konu ne olursa olsun yanıt yazmam... Konunun ne olduğunu bile yazma zahmetine girmeden buradan ödevi biz yazacağız sanki.... Sen beğen beş kişi.... İkişer sayfa yazsın onlar olur ödevin....