Resmi kurumda mevsimlik işçi olarak çalışmaktayım.Bu arada KPSS ile memurluğu kazandım. İş akdim askıda iken kıdem tazminatı talebinde bulundum. İş akdimin askıda olması kıdem tazminatı alabilmem için yeterli sebep olabilirmi?
Printable View
Resmi kurumda mevsimlik işçi olarak çalışmaktayım.Bu arada KPSS ile memurluğu kazandım. İş akdim askıda iken kıdem tazminatı talebinde bulundum. İş akdimin askıda olması kıdem tazminatı alabilmem için yeterli sebep olabilirmi?
Mevsimlik işçiler , işin özelliğine göre yılın belli bir döneminde çalışırlar, belli bir döneminde de iş akitleri askıda kalır. Bu askı süresi bir sonraki çalışma dönemi başında sona erer, bu iş sözleşmesinden kaynaklanan yasal bir durumdur. Fiili çalışmaları toplamı 1 yılı geçen işçiler, iş sözleşmelerinin kıdem tazminatına hak kazandıracak nedenlerden biri ile sonuçlanması halinde kıdem tazminatı alırlar.
Sizin örneğinizde memurluk sınavını kazanmanız nedeniyle işten siz ayrılıyorsunuz. İşten kendi isteği ile ayrılan işçi kıdem tazminatına hak kazanamaz. İş akdinin askıya alınmış olması yukarıda belirttiğim gibi iş sözleşmesinin neviinden kaynaklandığından işçiye haklı nedenle fesih, dolayısı ile kıdem tazminatı hakkı kazandırmaz.
Selamlar,