Üniversite sınavına girecem ama hukuku kazanacak kadar puan alamam. Acaba 2 yıllık üniversite bitiminden sonra 4 yıllığa geçiş sınavını kazanamazsam 3-4 sınıfları özel üniversiteden kaldığım yerden devam edebilir miyim!
Printable View
Üniversite sınavına girecem ama hukuku kazanacak kadar puan alamam. Acaba 2 yıllık üniversite bitiminden sonra 4 yıllığa geçiş sınavını kazanamazsam 3-4 sınıfları özel üniversiteden kaldığım yerden devam edebilir miyim!
Değerli arkadaşım anladığım kadarıyla sen özel üniversiteleri çaresiz ve başarısız insanların yeri olarak görüyorsun ama sana tavsiyem bana ulaş mutlaka ve seni fakülteme götürüp birkaç dersime girmeni ve durumu görmeni sağlayayım. Yok hayır dersen sana şu kadar söyleyeyim ki şüphesiz ki her özel üniversite farklı olmakla beraber bizim eğitimimiz en az devlet üniversiteleri kadar ağır ve en az onlar kadar kalitelidir. Ben bunu üniversitemi savunmak adına falan söylemiyorum zira ben Kadir Has'ı, Kadir Has da beni tanımaz. Sözün özü,önüne aldığın alternatifi ( 3 ve 4. sınıfı öz. ünv. devam etmek) kolay görme sakın; çünkü hukuk eğitiminin kendisi çok ağırdır en başta. Görüşmek dileğiyle...