-
Şantaja maruz kaldim
Merhaba
1 sene kadar once Ankarada, cati katinda bir daire satin aldim
Evin benden onceki sahibi 2003 yada 2004 yilinda apartman sakinlerinden izin alarak bir oda eklemis.
Evde su anda yabanci bir kiraci oturuyor, ve kiraci 1000$ kira oduyor. Evinin kirasinin bu kadar iyi olmasi apartman sakinlerini rahatsiz etmis ve bu yuzden su anda benden para istiyorlar
Eger parayi vermezsem odayi yiktiracagimi soyluyorlar. Tapudan arastirdim bina yigma bina oldugu icin para versemde tapuda degisiklik yapilamiyormus. Bende sonucta para vermek istemiyorum cunku para versemde bir daha istemeyeceklerinin bir garantisi yok.
Bu konuda bana yardimci olabilecek birisi varsa buraya post ederse veya ozelime mail atarsa cok sevinirim
-
Sayın CENGİZOÖZDEMİR sizden önceki ev sahibi bu odayı yaparken sakinlerden izin aldığını söylemişsiniz. Buizin şifahenmi yoksa yazılı bir metinmi, bunu öğrenmeniz iyi olacaktır. Şifahense yapabileceğiniz fazla bir şey yok.Apartman sakinlerinden noterden yazı alıp oda için muvakkatname alabilirsiniz biraz zahmetli bir işlem ama kanunende yapılacak fazla bir şey yok.