-
Maaşım ödenmedi
merhaba bir marketin şubesinde 1,5 yıldan beri mağaza yöneticiliği yapmaktaydım. yatırmam gereken hasılatı 1 hafta gecikmeyle yatırdım. parayı yatırmadım diye bana para kadar senet ve istifa imzalatıldı. para yatırılınca artık benimle çalışmayacaklarını ve mağazada yapılan sayımda 16000 ytl açığım olduğunu 1 aylık maaşımı ve senelik izin ücretimi bu açık tan düşeceklerini bildirerek bana maaşımı ve senelik izin ücretimi aldığıma dair bir kağıt imzalatıldı. para için imzaladığım senet ve işe girerken imzaladığım 10000 euroluk senet tarafıma verilmedi. bu firma hakkında herhangi bir hukuki yaptırım şansım varmı? bilgi verirmisiniz.
-
Siz hasılatı zamanında teslim etmeyerek ciddi bir hata yapmışsınız. Normalde firma ücret ve izin haklarınıza el koyamaz Ancak buna karşılık önünüze getirilen tüm evrakları da ihtirazi kayıt koymaksızın imzalamışsınız.
Verdiğiniz senetlerde teminat için olduğuna dair herhangi bir kaydın olup olmadığını mesajınızda belirtmemişsiniz.
Size tavsiyem bir süre sonra senetlerin iadesini yüzyüze görüşerek talep etmeniz aksi halde Noter'den ihtarname çekerek istemenizdir.
Selamlar,