-
Şahsi ilişki takvimi
Sayın Hukukçular,
Ben yakın zamanda boşanmış bir babayım. Boşanma protokolünde çocuklarla şahsi görüşüm için tesbit edilen bölümdeki sorumu ilgilendiren kısım şöyle:
- "Her ayın ilk cuma akşamı 18:00 den pazar akşam 18:00 e kadar....."
- "Sömestre tatilerinde tatilin başladığı Cuma akşam 18:00 den dan takip eden Cuma akşam 18:00 e kadar...."
Bu yıl sömeste tatili 26 Ocak Cuma başlıyor, dolayısıyla takip eden Cuma akşam 18:00, aynı zamanda Şubat ayına ait ilk hafta sonu sahsi görüş dönemimle takvim olarak birleşiyor.
Bu durumda şahsi görüşmem takip eden haftasonu ile kesintisiz devam etmelimi. yoksa sömestre ayrı bir başlık olduğundan farklı bir değerlendirme mi olmalı?
Katılımcılara şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
-
Sayın babaahmet;
çocugunuz 26 Ocak 2007-2 Şubat 2007 saat 18'e kadar aralıksız olarak sizinle kalacaktır.
Bu süreyi uzatmaya çocugun annesi izin vermersi durumunda mutlaka yazılı belge alın.
5 gün daha uzatılmıştır gibi.
-
Hemen düzeltme ve eklememi yapayım 3-4 Şubat tarihlerinde de çocuk sizinle kalacaktır.
-
Duygu Hanım,
Cevabınıza çok teşekkür ediyorum, ama sanırım sorumu güzel ifade edememişim.
Lütfen söyle sorayım,
26 Ocak Cuma 18:00de çocuklarımı alacağım 2 Şubat Cuma akşamı 18:00 e kadar kesintisiz, buraya kadar bir problem yok. Ama aynı zamanda 2 Şubat Cuma 18:00 den 4 Şubat Pazar 18:00 e (Protokol gereği "Her ayın ilk Cuması 18:00 den pazar 18:00 e kadar....") şahsi görüşüm var. Bu ikisi arasında bir kesinti olmalımı?
Sorum ve merakım, "sömestre tatili" ayrı bir başlık olarak değerlendirilip, 2 Şubat Cuma'dan 4 Şubat Pazar'a kadar olan süre sömestre tatili içinde olduğu olduğu için, farklımı yorumlanmalı?
Bir başka deyişle, şöyle bir itiraz gelebilirmi: "-Sömestre zaten iki haftalık bir tatil dönemi ve şahsi görüş çerçevesinde ayrı bir başlık, protokol gereği ilk haftası çocuklar Baba yanında olacak, 2. haftası da bütün olarak velayet sahibine kalmalı!"
Umarım bu kez anlaşılabilir bir ifade olmuştur. Tekrar teşekkürler, saygılar.
-
Sayın babaahmet;
eksikliği bir önceki iletimde giderdim sanırım.
4 Şubata kadar cocuk sizde aralıksız kalacaktır.
Cunku 2 Subat saat 18:00'de olağan görüşme süreniz başlamaktadır
-
Sayın Duygu Hanım,
Ben ilave açıklama yazmaya çalışırken siz zaten ilave açıklama ve düzeltmenizi geçmişsiniz. Gönderimimden sonra fark ettim, kusura bakmayın.
Size ve tüm diğer katkısı olanlara, tekrar tekrar teşekkür ediyor, mutlu bir bayram tatili ve yeni yıl diliyorum.