-
Tehdit telefonları
Merhaba bir kac haftadır tehtit telefonları alıyorum ve bayada bi ilerledi bu durum telefon numaramdan herşeyimi öğrenmişler hangi tarihde kimle konuşmuşum ve nerde olduğumu telefonum üzerinden bula biliyorlar gizli numaradan telefon acarak tehtitler savuruyorlar savcılığa suç duyurusunda bulunucam fakat hiç ses kaydı almadım şimdi sizlere 2 sorum var bu konu hakkkında
1-benim telefonumu bukadar iyi takip etmek yasalmıdır benim iznim ve haberim olmadan benim kimi saat kaçda aradığımı ve telefonumun ımıe numarasından yerimin tesbit edilmesi yasalmıdır sucu nedir
2-suç duyurusunda bulunursam gecmişe dönük tarih ve saatlerini biliyorum ama ses kaydı yok ses kaydı alına bilirmi yada sms kaydı bağlı bulunduğum operetör servisinden istenilirmi yada böye bir imkan varmı saklanırmı
en kısa zaman da cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla tşk.
-
1. mahkeme kararı olmadan hiç kimsenin telefonu dinlemez ve teknik takibe alınamaz. bunlar suçtur.
2. evet savcılığa başvurduğunuzda siziz aradığınız ve sizi arayan numaralar tamemen çıkar . bu geriye etkili olarak ta yapılabilir. ama acele edin teknik takip süresi kısıtlıdır.
-
Aşağıda yazılı olan Dilekce örneği acaba doğrumudur değiştirilmesi gereken biryer olamalımı yardımcı olursanız sevinirim..?
CUMHURİYET BAŞ SAVCILIĞINA
MÜŞTEKİ : *******#8217;dan Olma 1982 Doğumlu *****
Mah. Demirciler Sok. Kat:1 No:5 Merkez/*******
Tlf.:0(***) ********
ŞÜPHELİ : Faili Belli Değil
KONU : Şahsi ve Ev Telefonum Gizli Numara ile Aranarak Tehdit ve Rahatsız
Etmekten İbaret.
AÇIKLAMALAR : 1.) 01.12.2006 Tarihinden Bugüne Kadar Kendi Adıma Kayıtlı Bulunan 0(***) **********Numaralı Telefon Hattıma Gizli Numara ile İsmini ve Şahsını Bilmediğim Erkek Sesli Bir Kişi Tarafından Sürekli Olarak Tehdit ve Hakaret İçeren Sözler İşitmekteyim.
2.) Bana Sürekli Telefon Açarak Seni Uydudan Takip Etmekteyim,
Hattını Dinlettirmekteyim, Seninle İlgili Her Şeyi Biliyorum, Seni Bir Telefonla Aldırıp 2 Saniyede Yok Ettiririm, Seni Öldüreceğim, Seni Paket Yaptırıp Ahıra Bağlayacağım ve Bu Gibi Tehdit ve Hakaret İçeren Sözler Telafüz Etmektedir.
3.) Cep Telefonum Kapalıyken Ev Telefonumu Arayarak Annemle Görüştüğü, Benim Arkadaşım Olduğunu, *****#8217;a Gelmek Üzere Olduğunu, Benim Başka Numaram Varsa Annemden Vermesini İstediği ve Daha Sonra Günde Birkaç Defa Gizli Numaradan Beni Arayarak Yukarda Belirttiğim Sözleri Her Defasında Tekrarladığı, Benim Kimleri Aradığımı ve Hangi Numaralarla Görüştüğümü, Cep Telefonuma Takılan Hatları Dahil Olmak Üzere, Kimlik Bilgilerimi, Ev Adresimi, Benim Hakkımda her şeyi Bildiğini, Bu Bilgileri Kayıt Altında Tuttuğunu ve Bana Söylediği Bilgilerin Hepsi Doğrudur.
4.) Adıma Kayıtlı 0(544) ********* Numaralı Telefonumun Dinlenmeye Alınmasını, Sanığın Belirlenmesini ve Bu Kişi Hakkında Gerekli Yasal İşlemin Yapılmasını Talep Ederim.
SONUÇ : Yukarıda Arz ve İzah Ettiğim Hususları Nazara ve Dikkate Alınmasını, Sanığın Bulunması İçin Telefonumun Dinlenmeye Alınmasını, Açanın ve Failin Bulunmasını Bunun Hakkında Yasal İşlem Yapılmasını ve Gereğini Arz Ederim.
ADRES :
MÜŞTEKİ: