Boşanmadan dolayı evime haciz geldi
Ben Yaklasik 1 Sene Once Bosandim Esimden Fakat Esim Bana Aldatmadan Dolayi Bosanma Davai Acti Vede Yalanci Sahitlerle Bu Davayi Kazandi Bende Bu Mahkemlere Babamin Rahatsizligi Vede Vefatindan Dolayi Katilamadim Dava Sonucu Olarak Annemin Ustune Olan Eve Haciz Geldi Vede Bunu Okadar Guzel Bekledilerki Cunku Anneminde Yatalak Hasta Oldunu Vede Tek Mmirascisi Ben Oldumu Biliyorlardi Vede Annemde Vefat Etti Ikiay Icinde Eve Icra Vede Haciz Yolladilar Bende Suanda Veraset Ilami Bile Cikaramadan Icra Ile Karsii Karsiya Kaldim Evin Suanda Tapusuda Yok Vede Ustume Inannin Hicbirsey Yok Vede Calismiyorum S.s.k Bile Yok Sadece Annemde Dolayi Oturdum Tek Evim Var Simdi Ise Ben Napicam Bu Annemden Vede Babamdan Yadigar Kalan Eve Birsey Yaparlarmi Vede Benim Baska Kalcak Yerimde Yok Bu Konu Hakkinda Neler Yapabilirim Lutfen Bana Yardimci Olurmusun.
Yönetimin Notu:Sayın Üyemiz. İLETİLERİNİZİ BÜYÜK HARFLERLE YAZMAYINIZ.BAŞLIĞINIZDA ACİL YARDIM LÜTFEN GİBİ SÖZCÜKLER KULLANMAYINIZ. Yazı başlığınız tarafımızca düzeltilmiştir.