Ben 2002 yılında yaşanan bi olaydan dolayı 191/1. maddeden para cezası aldım.Ama yargıtay dosyayı temyiz etti. Sorum; 191/1 de zamanaşımı 5 yılmı yoksa 5+%50 si yani 7.5 yılmı. Teşekkürler
Printable View
Ben 2002 yılında yaşanan bi olaydan dolayı 191/1. maddeden para cezası aldım.Ama yargıtay dosyayı temyiz etti. Sorum; 191/1 de zamanaşımı 5 yılmı yoksa 5+%50 si yani 7.5 yılmı. Teşekkürler
Bu sorunuza yanıt verilmemesi gayet normal... Merak ettim baktım ...
Neden yanıt verilsin bu soruya bayım ? Siz hiç zahmet etmeyeceksiniz bu konuda bir şey var mı zamanaşımı hakkında birisi birşey sormuş yanıt almış mı diye hiç uğraşmayacaksınız.... Ama çıkarsız yardım için burada bulunan avukat arkadaşlar bunu yanıtlayacak... Ne kadar ayıp bir yaklaşım... Arnut piş ağızıma düş... Ne ek ne çapala ne gübre ne su ver ama konuşş... Gökge etme başka ihsan istemez...
Soru yanıt sitesiymiş... Öyle bir şey mi yazıyor bir yerde Hukuk danışma bürosu mu burası ? Yanıt verilme zorunluluğu mu var ? Ama senin bir sorunun var sen araştırmayacaksın bile.... İnsaf ya....
Kaldıki değerli avukat üyelerin '' YARGITAY IN TEMYİZ ETTİĞİ BİR DOSYANIN NASIL BİR DOSYA OLDUĞUNU VE BUNA HANGİ MAHKEMENİN BAKACAĞININ KARA KARA DÜŞÜNDÜKLERİ İÇİN YANIT VERMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM'' Demek ki neymiş sağa sola çamur atmadan önce ne dediğimize bakacakmışız....