Kredi kartı borcuna ilişkin
Bundan yaklaşık 1 yıl önce garanti bankası telefon şubesi aracıllığıyla 2 adet kredi kartı aldım...işlerimin kötü gitmesinden dolayı kartlarıma olan borcumu zamanında yatıramadım..ve son çıkan yasayla birlikte kartlarımı iptal ettirip iki karta olan yaklaşık 6475 ytl lik borcumu taksitlendirdim....bu zamana kadar toplam 2250 ytl tutarında taksit yatırdım..fakat geçen ay işyerimden maaşımı alamadığım için taksiti yatıramadım..bu durumu telefonla bankaya bildirdim.önümüzdeki taksitle birlikte ödeyebileceğim onayını aldım...fakat bugün elime bir icra kağıdı geldi..ve borcum 8473 ytl olarak görünüyor..kağıttaki avukatı aradım borcu geciktirdiğim için sözleşmenin iptal olduğunu söyledi ve bir hafta içinde bu miktarı ödemem gerektiğini bildirdi..şu an bu miktarı ödeyebilmem mümkün değil..konu hakkında bana yol gösterirseniz çok sevinirim...birde..bu borcu ödeyemediğim ve yasal bir yaptırımla karşı karşıya kaldığımda banka benden bu parayı tahsil edemezsse...ailemden alabilirlermi...bu konuda kaygıları var...kefil değiller ama tedirgin oluyorlar...