-
Boşanma, üç yıl bekleme
suanda bırlıkde oldugum kız arkadasım gecen sene bır evlılık yasamıs ama toplam 9 gun surmus ve bunun sonunda ayrılmak ıcınmahkemeye basvurmus ama bahkeme evlılıgın bıtmesıne sebep bulmadıgı için dava yı dusurmus sımdı neden 3 sene beklıyoruz zaten ayrı yasıyolar neden ıstemedıgı bırıyel 3 sene resmıde evlı kalmak zorunda cok zor durumdayız avukatımızdan suphelenıyoruz gerklık ılgıyı gosteremeddıgı ıcın ama degıstıcek maddı ımkanımızda yok sızın verecenız cevaba gore aNCAK DEGISTIREBILIRIZ lutfen yardım edın kısada olsa bır ceva p yetıcek
-
Yasa öyle olduğu için bekliyorsunuz. Biz yasa koymuyoruz. Sadece yasanın koyduğu kurallara göre yol gösteriyoruz. Avukatınıza güvenin
-
sayın ATAY basda cevap verdıgınız ıcın cok tesekkur ederim bılıyorum yasakoymadıgınız yapılmı bı hatanın cılesını cekerken bır yerlerden yardım ısterken dusunduklerımız yanlıs aktarabılıyoruz ozaman soyle sorabılırmıyım bu surenın bıtmesını beklemek zorundayız gıbı gozukmekde ama bu 3 senenın sonunda kesın bıtermıartık yanıbaska bısey cıkmadan nekadar bı surede bıter ve tekrarlıyorum bukadar zamandırbu konuyu sormakdayım ınternet yoluyla vecewap verıgınız ıcın teskkur ederım en azıdan su anda dogru yolda oldugumuzu anladım cok teskur ederim
-
Red kararının kesinleşmesi ile başlayacak olan 3 yıllık süre sonunda, eşlerden herhangi birinin istemi ile açılacak davada hakim, fiili ayrılık nedeni ile boşanmaya karar verecektir. Endişeniz olmasın, lütfen avukatınıza güvenin.
-
yuksel hanım sızede cok tesekkur edrım cewap verdıgınız ıcın endısem soyleydı bazı sıtelerde altı aydan sonrada olabılır bosanabılınır seklınde yazılar vardı oyuzden bıraz da ha panık olduk bır an once kurtulmak ıstıyoruz ama verdıgınız cevap gercekdenyeterlı oldu ve tekrardan tesekur edrım gostermıs oldugunuz ılgıden dolayı